Pakdil'den AK Parti iktidarına övgü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2011 (14:37)   Son Mesaj: 03-14-2011 (14:37)    Cevap: 0    Gösterim: 466  

    03-14-2011

    Pakdil'den AK Parti iktidarına övgü

    Pakdil'den AK Parti iktidarına övgü


    TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Türkiye'nin, AK Parti iktidarıyla tarihi misyonuna uygun davranışlar sergilediğini belirterek, ''Artık dünyada bir olay olduğu zaman 'Türkiye ne diyor' diye soruyorlar'' dedi.

    Pakdil, Kahramanmaraş İl Başkanlığını ziyaretinde, AK Parti'nin, 12 Haziranda yapılacak genel seçimde üst üste üçüncü kez tek başına iktidar olacaklarını ifade etti.
    Kamuoyu yoklamalarının, her iki seçmenden birisinin AK Parti'ye oy vereceğini gösterdiğini vurgulayan Pakdil, ''Bu seçimlerden AK Parti'nin başarılı çıkacağına inanıyorum. Rahmetli Menderes'ten sonra 3 dönem üst üste seçim kazanan parti olacağımızı düşünüyorum'' dedi.

    Pakdil, AK Parti Hükümeti'nin, 9 yıllık süre içerisinde başarılı bir performans ortaya koyduğunu, Türkiye'nin sağlıktan ulaşıma, eğitimden dış politikaya kadar büyük bir mesafe katettiğini belirterek, ''Türkiye, dünyada itibarlı ülke haline geldi. Türkiye, AK Parti iktidarıyla tarihi misyonuna uygun davranışlar sergiliyor. Artık dünyada bir olay olduğu zaman 'Türkiye ne diyor' diye soruyorlar'' diye konuştu.

    Türk milletinin seçimlerde yine ''istikrara'' oy vereceğini ifade eden Pakdil, sözlerini şöyle sürdürdü:

    ''Türk milleti siyasi istikrarın bir milletin hayatında ne kadar önemli olduğunu AK Parti iktidarıyla gördü. Milletin verdiği emaneti bugüne kadar en güzel şekilde muhafaza ettik, bundan sonra da bu emaneti yerine getireceğimize inanıyorum. Siyasilerimizin şunu görmesi lazım; millet yapılan hizmetleri görüyor, takdir ediyor ve tercihini ona göre kullanıyor. Sadece güzel söz yetmiyor. Bunların nasıl yapılacağını da görmek istiyor. Onun için bu seçimde de güçlü bir iktidarın çıkacağını düşünüyorum.

    Anket sonuçları bizleri rehavete sevketmez, tam tersine kamçılar. Çünkü bir önceki seçimin üzerinde bir oy hedefimiz var. Bu hedefi gerçekleştirmek için teşkilatımızın kapı kapı, sokak sokak çalışması lazım. Benim kanaatim kamuoyu yoklamaları partimizi motive edecektir. Çünkü her teşkilat en yüksek oyu almaya çalışıyor.''

    Pakdil, bir gazetecinin, ''Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun AK Parti'den milletvekili aday adayı olacağı şeklinde haber var'' şeklindeki sözleri üzerine Pakdil, böyle bir adaylığın söz konusu olmadığını söyledi.




    Pakdil'den AK Parti iktidarına övgü Yorumları