Gül: Tatlıses'in sağlık durumu iyiye gidiyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-14-2011 (13:54)   Son Mesaj: 03-14-2011 (13:54)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    03-14-2011

    Gül: Tatlıses'in sağlık durumu iyiye gidiyor

    Gül: Tatlıses'in sağlık durumu iyiye gidiyor


    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in vurulmasıyla ilgili açıklama yaptı. Gül, Tatlıses'in durumunun yakından takip ettiğini ve durumunun iyiye gittiğini söyledi.

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in vurulmasına ilişkin olarak, "Önemli bir sanatçıya yapılınca bunun üzüntüsü daha farklı oluyor. Sağlık durumunun iyiye gittiğini söylediler" dedi.
    Gül, Hırvatistan Cumhurbaşkanı Ivo Josipovic'le Çankaya Köşkü'nde düzenlediği ortak basın toplantısında gazetecilerin sorusu üzerine, İbrahim Tatlıses'in kurşunlanması olayını değerlendirdi. Gül, "Gerçekten çok üzücü. Yakından takip ediyorum. Sağlık durumunun daha da iyiye gittiğini söylediler. Ümit ederim ki sağlığına kavuşur. Çok üzücü bir şey. Hangi vatandaşımıza olursa olsun, kime olursa olsun böyle bir saldırı üzücüdür. Tabii ki toplumun gönlünü kazanmış, ünlü bir sanatçı, önemli bir sanatçıya karşı yapılınca bunun üzüntüsü daha farklı oluyor" dedi.






    Gül: Tatlıses'in sağlık durumu iyiye gidiyor Yorumları