Kadıköy'de benzinlikte LPG'li araç alev aldı VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2011 (11:08)   Son Mesaj: 03-14-2011 (11:08)    Cevap: 0    Gösterim: 620  

    03-14-2011

    Kadıköy'de benzinlikte LPG'li araç alev aldı VİDEO

    Kadıköy'de benzinlikte LPG'li araç alev aldı VİDEO


    Kadıköy'deki bir benzinlikte yakın alan LPG'li bir otomobil, aniden alev alınca büyük panik yaşandı. Pompaya bağlı olduğu sırada alev alan otomobildeki kıvılcımların gaz pompasına sıçraması son onda önlendi.



    Benzinlik çalışanlarının müdahale ettiği otomobil istasyonun dışına çıkartılarak söndürüldü.

    Olay, Merdivenköy'de bulunan bir yakıt istasyonunda meydana geldi. LPG'li olduğu öğrenilen 34 L 2487 plakalı otomobil yakıt aldığı sırada aniden alev aldı.
    Büyük paniğe neden olan otomobilin patlama ihtimaline karşı adeta zamanla yarışan görevliler aracı iterek benzinlik dışına çıkardı. Çevredeki vatandaşların da yardımıyla söndürülen otomobilin motor kısmında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktığı öğrenildi.

    Otomobilin alev aldığını görerek hemen müdahale eden taksici Can Halilay, faciaya ramak kaldığını söyledi. Halilay, 'Yakıt almak için gelmiştim.

    Tam bu sırada gaz veren pompanın yanında yakıt alan otomobilin alev aldığını gördüm. Büyük bir panik içinde herkes koşuşturdu. Buradaki çalışanlarla birlikte aracı dışarıya çıkarttık. Hepimizi Allah korudu." diye konuştu.




    Kadıköy'de benzinlikte LPG'li araç alev aldı VİDEO Yorumları