Anıtkabir'e çıkarılan mahkumlar firar etti!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-14-2011 (09:07)   Son Mesaj: 03-14-2011 (09:07)    Cevap: 0    Gösterim: 630  

    03-14-2011

    Anıtkabir'e çıkarılan mahkumlar firar etti!

    Anıtkabir'e çıkarılan mahkumlar firar etti!


    Her firarın ilginç öyküsü vardır ama böylesi ilk defa görülüyor. Kesinleşmiş 164 yıl hapis cezası olan mahkum, cezaevi yönetiminin Anıtkabir'e düzenlediği gezide bakın nasıl firar etti ve nerede nasıl yakalandı:

    Sertaç Koç'un haberi

    Ankara"da, hakkında 22 ayrı gasp suçundan kesinleşmiş 164 yıl 37 ay hapis cezası bulunan O.T. (17) ile silahlı tehdit suçundan 1 yıl 10 ay hapis cezası bulunan M.K.A. (17), cezaevi yönetiminin düzenlediği Anıtkabir gezisi sonrası firar etti.

    İki genç Siteler"de yaşlı bir kadının çantasını alarak kaçmaya çalışırken yakalandı. 18 yaşından küçük suçluların tutulduğu Adalet Bakanlığı Ankara Çocuk Eğitimevi Müdürlüğü yönetimi, çocuk mahkûmlar için 24 Şubat"ta Anıtkabir"e gezi düzenledi.

    Ziyaret sonrası çocuk mahkûmların bindirildiği otobüs Eğitimevi Müdürlüğü"ne gitmek üzere yola çıktı. O.T. ve M.K.A., bir trafik lambasında yavaşlamasını fırsat bilerek otobüsün camını kırdı ve aşağı atlayarak kaçtı. O.T. ve M.K.A., 28 Şubat"ta Siteler"de yaşlı bir kadının çantasını yolda yürüdüğü sırada çalarak kaçmaya başladı. Polisler duruma müdahale etti. Kaçamayacaklarını anlayan O.T. ve M.K.A. teslim oldu.

    Milliyet




    Anıtkabir'e çıkarılan mahkumlar firar etti! Yorumları