Sokakta 1'i bebek 3 çocuk bulundu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-14-2011 (02:06)   Son Mesaj: 03-14-2011 (02:06)    Cevap: 0    Gösterim: 539  

    03-14-2011

    Sokakta 1'i bebek 3 çocuk bulundu

    Sokakta 1'i bebek 3 çocuk bulundu


    Sivas'ta gece yarısı evine giden bir vatandaş tarafından sokakta bulunan 1'i bebek 2 çocuk, hastanede tedavi altına alındı. Bebeklerin üzerinden not da çıktı.

    Alınan bilgiye göre, gece yarısı evine giderken Hayri Sığırcı Caddesi İstiklal İlköğretim Okulu karşısındaki ara sokakta karanlıkta 1'i bebek 2 çocuk olduğunu fark eden bir vatandaş, 155 polis imdat hattını arayarak durumu bildirdi. Bunun üzerine sokağa polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
    Üzerlerinde kışlık mont bulunan ve kardeş oldukları tahmin edilen 2 çocuk, ambulansla Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuk Acil Servisinde doktorlar tarafından muayene edilen çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

    Sokağa terk edildikleri tahmin edilen 2 çocuğun, giydikleri montlarının üzerine de kurşun kalemle sadece isimlerinin yazılı olduğu tespit edildi. Yaklaşık 1,5-2 yaşında olduğu tahmin edilen kız çocuğunun montunda ''Hasret'', 5-6 aylık olabileceği düşünülen erkek çocuğunun giysinin üzerinde ise ''Fikret'' ve ''Fiko'' yazdığı görüldü.

    Doktorlar ve sağlık ekipleri, ağlayan iki çocuğu kucaklarına alarak avutmaya çalıştı. Üzerlerinde giysileri bulunmasına rağmen gecenin soğuğunda yanakları ve burunları üşüyen çocukların acil serviste karınlarının da doyurulduğu belirtildi. Çocuk acil servise çocuklarını tedavi için getiren aileler de bebeklerin sokakta bulunduğunu öğrenince üzüntülerini gizleyemedi.

    Polis, sokağa terk edildikleri tahmin edilen 2 çocuğun ailesini tespit etmek için bölgede araştırma yapıyor.

    aa




    Sokakta 1'i bebek 3 çocuk bulundu Yorumları