Halil Ürün, aday adaylığını açıkladı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-13-2011 (19:37)   Son Mesaj: 03-13-2011 (19:37)    Cevap: 0    Gösterim: 667  

    03-13-2011

    Halil Ürün, aday adaylığını açıkladı

    Halil Ürün, aday adaylığını açıkladı


    Halil Ürün, 12 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilecek olan 24. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

    Ürün, Garden Kale Otel'de düzenlediği yemekli toplantıda, AK Parti'den aday adaylığını açıkladı. Ürün, burada yaptığı konuşmada, her seçim öncesinde teşkilat sorumlularının çeşitli toplantılarda bir araya gelmesinin bir gelenek haline geldiğini söyledi. "Seçimler öncesinde bu tip toplantılarda teşkilat içinde sorumluluk alan kardeşlerimiz, ağabeylerimiz ve gelecekte sorumluluk alacak genç kardeşlerimizle bir araya gelmek bir adet oldu" diyen Ürün, 24. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olduğunu böyle bir toplantı yaparak açıklamak istediğini ifade etti.

    Kurulduğu günden bu yana AK Parti kadrolarının vatana sahip çıktığını belirten Ürün, "İstiklal Savaşı'nın kazanıldığı topraklarda, İstiklal Marşımızın TBMM'de kabul edildiği ve Afyonkarahisar için tarihi bir projenin temel atılmasının mutluluğunu yaşadığımız bu günde sizlerle birlikte olmaktan mesut ve bahtiyarım. Hepimizin bildiği İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un çok önemli bir beyiti vardır. 'Sahipsiz olan vatanın batması haktır, sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır. AK Parti kadroları yıllardır vatana sahiptirler ve vatana sahip olmak için ellerinden gelen gayreti göstermektedirler. Bu kardeşiniz de teşkilat çalışmalarında elinden gelen gayreti sizlerle birlikte göstermiştir. Bizler birbirimizi biliyor ve tanıyoruz. İnşallah önümüzdeki genel seçimler milletimiz, ülkemiz ve gelecek nesillerimiz için hayırlı olur" diye konuştu.

    Yaklaşık 500 kişinin iştiraki ile gerçekleştirilen toplantıda AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ile ilçe ve belde başkanları, ilçe ve belediye başkanları, il geneli gençlik ve kadın kolları başkanları ve üyeleri, köy ve mahalle temsilcileri ile AK Partili il genel meclisi üyeleri ve belediye meclisi üyeleri hazır bulundu.




    Halil Ürün, aday adaylığını açıkladı Yorumları