Ortaköy’de vurulan şahıs hayatını kaybetti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-13-2011 (19:08)   Son Mesaj: 03-13-2011 (19:08)    Cevap: 0    Gösterim: 637  

    03-13-2011

    Ortaköy’de vurulan şahıs hayatını kaybetti

    Ortaköy’de vurulan şahıs hayatını kaybetti


    Ortaköy Meydanı'nda yaşanan silahlı kavgada yaralanan Volkan Marangozlar (32) tedavi için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

    Ortaköy"de 14.00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, Volkan Marangozlar (32) ile dün gece belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışan 3 şahıs, tartışmayı Volkan Marangozlar"ın evinin önünde sürdürdü. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle taraflardan biri silahını çekerek Marangozlar'a ateş etmeye başladı.

    Bu sırada Volkan Marangozlar, apartmanın yanında bulunan bahçeye doğru kaçmaya çalıştı. Kurşunların hedefi olan Marangozlar bahçede kanlar içinde yere yığıldı. Olayın ardından Volkan Marangozlar"ı vuran şahıslar yaya olarak kaçtı.

    Ağır yaralanan Volkan Marangozlar ise yakınlarının yardımıyla ticari taksiye konularak hastaneye kaldırıldı. Taksiden ambulansa nakil yapılan ve Şişli Etfal Hastanesi'ne sevk edilen Marangozlar burada yapılan tüm müdahalelere kurtarılamadı.




    Ortaköy’de vurulan şahıs hayatını kaybetti Yorumları