Nevzat Bayhan Adıyaman'dan vekil adayı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-13-2011 (18:38)   Son Mesaj: 03-13-2011 (18:38)    Cevap: 0    Gösterim: 647  

    03-13-2011

    Nevzat Bayhan Adıyaman'dan vekil adayı

    Nevzat Bayhan Adıyaman'dan vekil adayı


    İstanbul Büyükşehir Belediye Kültür AŞ Genel Müdürlüğü görevinden istifa eden Nevzat Bayhan, AK Parti’ye aday adaylığı başvurusunu yaptı.

    İstanbul Büyükşehir Belediye Kültür AŞ Genel Müdürlüğü görevini uzun zamandan beri yürüten ve görevinden istifa eden Eski Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan, memleketi Adıyaman"dan aday adayı oldu. Çok sayıda kişinin katılımı ile gerçekleşen törende, Nevzat Bayhan aday adaylık müracaat formunu İl Başkanı Av. Halil İbrahim Fırat"a teslim etti.
    Nevzat Bayhan daha sonra salonunda partililere seslendi. Basın açıklaması yapan Nevzat Bayhan, Adıyaman"ın hak ettiği yerde olmadığını ve Adıyaman"ı Adıyaman yapmak için aday adayı olduğunu dile getirdi.

    Nevzat Bayhan, kendisine hizmetin tevdi edilmesi halinde milletin hizmetkarı olacağını kaydederek, Adıyaman"ın bazı sorunlarını başlıklar halinde sıraladı.

    Bayhan, "Taşı toprağı altın olan Adıyaman çevre illere nazaran tarım, turizm, kültür ve sosyal açıdan çevre illerin gerisinde kalmıştır. Sulama sorunu, kültür ve inanç turizmi başta olmak üzere birçok konuda projelerimizle halkıma hizmet etmeyi kendimize yol bildik. Halka hizmet etmek ibadettir." dedi.

    Bayhan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın dünya lideri olduğunu ve Türkiye"nin 20 yıl sonra dünyanın en güçlü ülkesi olacağını sözlerine ekledi.




    Nevzat Bayhan Adıyaman'dan vekil adayı Yorumları