Bahçeli: TSK içinde kim darbeciyse ordudan at   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-13-2011 (18:36)   Son Mesaj: 03-13-2011 (18:36)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    03-13-2011

    Bahçeli: TSK içinde kim darbeciyse ordudan at

    Bahçeli: TSK içinde kim darbeciyse ordudan at


    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde darbe yanlılarının ordudan atılmasını istedi. Bahçeli, devam eden Ergenekon davasının da hızlandırılmasını istedi.

    Bahçeli, "Türk silahlı kuvvetlerin içinde kim darbeciyse, kim ihtilal yanlısıysa, kim ara rejimden yanaysa ayıkla temizle, ordudan at. Yargıyı hızlandır. Nasıl ki fabrikada çift vardiya çalıştırıyorsun. Üretimi artırmak, fabrikanın kapasitesini artırmak için o zaman yargıyı da çift vardiyalı çalıştır. Devam etsin mahkemeler, Türkiye"nin gündeminden iftiralar, yalanlar, saldırganlar, basına sızdıran yanlışlıklar ortadan kalksın." dedi.
    Ordunun yıpratılmaması gerektiğini anlatan MHP lideri Bahçeli, bu konuda hükümetin daha duyarlı olmasını istedi. Bunun için de yargı sürecinin hızlanması gerektiğini aktaran Bahçeli, terörle mücadele edenlerin darbeci olarak gösterilemeyeceğini, bu durumun ise ordunun gücünü azalttığını savundu. Bir diğer konunun da seçim üzerine yapılan anketler olduğuna işaret eden Bahçeli, anketlerin gerçekleri yansıtmadığını iddia etti.

    Bahçeli, "Pazar günü seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz? Yüzde 51 Adalet ve Kalkınma Partisi'ne, peki bu nasıl kamuoyu araştırması, bunun neresine inanacaksınız. İşsiz kalan aileye siz pazar günü seçim olsa nereye oy vereceği sorusunu yönelttiğinizde size bu zulmü, size bu eziyeti, bu haksızlığı, sizin yaşama hakkınızı gasp edene tekrar oy vereceğim diye bilir misiniz. Öyleyse bu yüzde 51 nereden çıkıyor." dedi.




    Bahçeli: TSK içinde kim darbeciyse ordudan at Yorumları