Belediye Başkanı'ndan seçmene tehdit!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-13-2011 (19:37)   Son Mesaj: 03-13-2011 (19:37)    Cevap: 0    Gösterim: 500  

    03-13-2011

    Belediye Başkanı'ndan seçmene tehdit!

    Belediye Başkanı'ndan seçmene tehdit!


    Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde yeniden aynı kişilere oy vermeleri halinde kimseye acımayacağını söyledi.

    Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 12 Haziran"da yapılacak genel seçimlerde yeniden aynı kişilere oy vermeleri halinde kimsenin yüzüne dahi bakmayacağını savunarak, seçmenlere tepki gösterdi.
    Zonguldak"ın Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Özel Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi"nin mali kongresine katıldı. Mali kongrede konuşma yapan Posbıyık, CHP ve AK Parti Milletvekili Fazlı Erdoğan"a yüklendi.

    Mali genel kurula Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık"ın yanı sıra oda başkanları ve üyeler katıldı. Divan kurulunun seçilmesinin ardından bir konuşma yapan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, şoför esnafının yaşadığı sıkıntıları Belediye başkanı olması nedeni ile yakından bildiğini söyledi. Otobüs ücretlerine yapılan zammın benzin ve mazota yapılan zam sonrasında eridiğini iddia eden Posbıyık, kendisinin milletvekilliğine aday gösterilmemesinin, bazı kesimlerde bayram havası olarak kutlandığını söyledi.

    ETTİĞİNİZİN KARŞILIĞINI ALIYORSUNUZ
    Ereğli"nin Zonguldak"tan daha kötü bir durumda olduğunu söyleyen Posbıyık, "Kdz. Ereğli"nin durumu Zonguldak"ın durumundan daha kötü. Ereğli"de yalnızca 7 bin kişi tersanelerde işten atıldı.

    Erdemir"de insanlar yüzde 35 düşük maaşla çalıştı. Sac tüccarları bu memlekette yok oldu. Peki ereğli'de ses seda var mı? Siyasi partilerden ses seda çıkıyor mu? Hiç haykıran var mı? Böyle bir şey olmaz. Bu sadece siyasetçilerin ve vekillerin kabahati değil. Bu kabahat sizlerde, halkta, Zonguldak"ta yaşayan insanlarda." dedi.

    Bazı insanların, masraf yapıp 2014"e kendilerini hazırlamamasını isteyen Posbıyık, "Ben yine aday olacağım. O zamana kadar Ereğli"de çok şey değişmiş olacak. Bu memlekette kendilerini mafya bozuntusu zannedenler onlar üzüntüden ölüyorlar. Bu memlekette çakallar ve mafya bozuntularına asla ve kata yer vermeyeceğim. Cumhuriyet Halk Partisi eğer Ereğli"ye ikinci sırayı vermeyecekse hiç sıralama vermesin. Ereğli"nin hakkını yiyenlerin her zaman karşısında durmaya devam edeceğim." diye konuştu.

    'AYNI KİŞİLERİ SEÇERSENİZ YÜZÜNÜZE BAKMAM' TEHDİDİ
    Bu arada, 12 Haziran" da yapılacak olan genel seçimlerde yeniden aynı kişilere oy vermeleri halinde kimsenin yüzüne dahi bakmayacağını kaydederek, vatandaşlara tepki gösteren Posbıyık, "Tekrar bunları seçerseniz sizlere yazıklar olsun diyeceğim. Size hiç acımayacağım. 12 Haziran"dan sonra aynı şeyleri yaparsanız yüzünüze bakmayacağım. Bana iş ve aş diye gelirseniz kesinlikle acımam. Ben mücadele için elimden geleni yapıyorum, yapacağım. Biz bu memlekette yaşıyoruz her şeyi birlikte paylaşacağız." iddiasında bulundu.




    Belediye Başkanı'ndan seçmene tehdit! Yorumları