Ortaköy'de silahlı kavga: 1 ağır yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-13-2011 (16:08)   Son Mesaj: 03-13-2011 (16:08)    Cevap: 0    Gösterim: 593  

    03-13-2011

    Ortaköy'de silahlı kavga: 1 ağır yaralı

    Ortaköy'de silahlı kavga: 1 ağır yaralı


    Ortaköy Meydanı’nda yaşanan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Bir kişi vurularak ağır yaralandı. Yaralı şahıs hastanede tedavi altına alınırken, silahlı kavgaya karışan diğer şahıslar olay yerinden kaçtı.

    Olay Ortaköy Meydanı"nda saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Volkan M.(32) ile dün gece belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışan 3 şahıs, tartışmasıyı Volkan M."nin evinin önünde sürdürdü.
    Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle taraflardan biri silahını çekerek Volkan M."ye ateş etmeye başladı. Bu sırada Volkan M. de apartmanın yanında bulunan bahçeye doğru kaçmaya çalıştı. Kurşunların hedefi olan Volkan M. bahçede kanlar içinde yere yığıldı. Olayın ardından Volkan M."yi vuran şahıslar yaya olarak kaçtı. Ağır yaralanan Volkan M. ise yakınlarının yardımıyla ticari taksiye konularak hastaneye kaldırıldı. Taksiden ambulansa nakil yapılan Volkan M. Şişli Etfal Hastanesi"ne sevk edildi. Ağır yaralı şahsın tedavisi sürüyor.

    Kaçan zanlıların yakalanması için polis ekipleri çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri ise kurşunlamanın gerçekleştiği bahçede bütün delilleri titizlikle inceledi. Asayiş polisleri ve sivil polisler de çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.

    Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




    Ortaköy'de silahlı kavga: 1 ağır yaralı Yorumları