Vurulan gelinin karnındaki ikizleri de öldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-13-2011 (15:07)   Son Mesaj: 03-13-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 743  

    03-13-2011

    Vurulan gelinin karnındaki ikizleri de öldü

    Vurulan gelinin karnındaki ikizleri de öldü


    Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde cinnet getiren bir kişi, oğlu ile hamile gelinini av tüfeğiyle öldürdü. Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirilen 26 yaşındaki Derya B.'nin karnındaki 8 aylık ikizler de hayatını kaybetti.

    Cenazeyi almaya gelen yakınları, cinayeti işleyen kayınbabaya lanetler yağdırdı.
    Olay, Yeşilyurt mahallesinde yaşandı. İddialara göre, 56 yaşındaki Ramazan B., oğlu 28 yaşındaki Mehmet B. ile 8 aylık hamile ikizlere hamile gelini Derya B.'yi, henüz belirlenemeyen bir sebeple evlerini basıp av tüfeğiyle vurdu.

    Mehmet B. ve eşi Derya B., olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Derya B.'nin yakınları cenazeye almaya geldikleri Adana Adli Tıp Kurumu morgu önünde cinayet işleyen kayınbabaya lanetler yağdırdı. Derya B.'nin babası Süleyman Gökçe, "Yavrum bu da mı başına gelecekti, Allah seni vuranların da ciğerini böyle yaksın" diye tepki gösterdi.

    Amcası Abdurrahman Gökçe ise aralarında bir sorun bulunmadığını neden cinayetin işlendiğini bilmediklerini kaydetti.

    Bu arada, Ramazan B.'nin cinayetin ardından kaçtığı, polis ve jandarmanın zanlıyı aradığı bildirildi. Derya B.'nin cenazesi, yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Ellek Belediyesi'ne ait araçla götürüldü.






    Vurulan gelinin karnındaki ikizleri de öldü Yorumları