Eskişehirli eğitmen Muş’ta şifa buldu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-13-2011 (12:58)   Son Mesaj: 03-13-2011 (12:58)    Cevap: 0    Gösterim: 548  

    03-13-2011

    Eskişehirli eğitmen Muş’ta şifa buldu

    Eskişehirli eğitmen Muş’ta şifa buldu


    Hepatit C hastalığı olan ve yapılan bütün tedavilere rağmen, hastalığı geçmeyen Eskişehirli Naim Uslu, görev için geldiği Muş’ta şifa buldu.

    Hepatit C hastalığı tedavisi gören ve 10 yıl boyunca hastalığı geçmeyen Naim Uslu, çareyi şifalı bitkilerde arayarak araştırma yapmaya başladığını söyledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş-Kurumu Genel Müdürlüğü'nde eğitim uzmanı olarak görev yapan Uslu, görevi gereği geldiği Muş"ta bir şifalı bitkiler işletmecisinden hastalığının tedavisi hakkında bilgi aldı.
    Bitkilerle yapılan karışımı 2 ay kullandıktan sonra hastalığının geçtiğini söyleyen Uslu, "Yaklaşık 10 yıldır hepatit C hastalığım var. Hastalığımın tespitinden sonra 1 yıl boyunca interperon tedavisi gördüm. Bu süre zarfında karaciğerimdeki değerlerde herhangi bir değişme olmadı.

    Durum böyle olunca şifalı bitkilerle ilgili araştırmalar yapıyordum. Her gittiğim yerde şifalı bitkiler satan iş yerlerine uğrayıp Hepatit C hastalığım ile ilgili nasıl bir tedavi uygulanması gerektiğini araştırıyordum." diye konuştu.

    Uslu, şifalı bitkilerden karışımı kullandığını ifade ederek, şöyle devam etti: "Hastalığım için önerilen ilaçları 2 ay boyunca kullandım. Ondan sonra karaciğerimdeki değerleri ölçtürdüm. Hepatit C hastalığımızın sona erdiğini ve hiçbir rahatsızlığımın kalmadığını öğrendim."

    Muş"ta asker olan oğlunu ziyarete gelen Ali Karadeniz de vücudundaki ağrı ve diz kapaklarındaki romatizmadan rahatsız olduğunu ifade ederek, "Tedavi için aldığım macunu 1 hafta kullanarak Allah'ın izniyle şifa buldum, kurtuldum." dedi.




    Eskişehirli eğitmen Muş’ta şifa buldu Yorumları