Ankara TEM'den terör mağdurlarına ziyaret   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-13-2011 (10:54)   Son Mesaj: 03-13-2011 (10:54)    Cevap: 0    Gösterim: 457  

    03-13-2011

    Ankara TEM'den terör mağdurlarına ziyaret

    Ankara TEM'den terör mağdurlarına ziyaret


    Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) mensupları, Çubuk’ta faaliyet gösteren Terör Mağdurları Derneği'ni ziyaret etti.

    TEM Komiseri Kamil Lale, Çubuk Emniyet Müdürlüğü'nden Başkomiser Yahya Çelik ve berberindeki polis memurları, şehit yakınları ile bir süre sohbet etti.
    Başkomiser Yahya Çelik, şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını dinlemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Derneğin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini dile getiren Çelik, aktif olan sayılı derneklerden biri olduğunu vurguladı.

    Başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Çelik, vatanını korumak için canını feda etmekten çekinmeyen tüm şehitleri saygıyla andıklarını ve Allah"tan rahmet dilediklerini ifade etti. Çelik, bütün gazilere minnetle hatırladıklarını ve ailelerine sabırlar dilediklerini sözlerine ekledi.

    Dernek Başkanı Zeki Avan ise emniyet mensuplarına dernek hakkında ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Çubuk'un, nüfusuna göre 58 şehit ve 23 gazisi ile en çok şehit ve gazisi bulunan ilçe olduğuna dikkat çeken Avan, "İlçemiz buna rağmen vatanına, milletine ve devletine isyan etmemiştir. Bizim geleneğimizde isyan yoktur. Devlet ve millet canına ve malına zarar vermekte yoktur.

    Devletin ve milletin malına zarar verenleri, asker ve polise kurşun sıkanları da şiddet ve nefretle kınıyoruz. Derneğimizi ziyaret etmeniz bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu anlamlı ziyaretinizden dolayı şehit aileleri ve gazileri adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

    Dernek şeref defterini imzalayan Çelik ve beraberindekiler, hatıra fotoğrafı çektirdiler.




    Ankara TEM'den terör mağdurlarına ziyaret Yorumları