Minik Nisanur gıda zehirlenmesinden öldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-12-2011 (19:08)   Son Mesaj: 03-12-2011 (19:08)    Cevap: 0    Gösterim: 610  

    03-12-2011

    Minik Nisanur gıda zehirlenmesinden öldü

    Minik Nisanur gıda zehirlenmesinden öldü


    Malatya’da yedikleri yemekten zehirlendikleri sanılan anne, baba ve iki çocukları hastaneye kaldırıldı. Çocuklardan 10 yaşındaki Nisanur Özkaya hayatını kaybetti.

    Küçük Mustafa Mahallesi"nde bulunan Özşahin apartmanının yaşayan Ömer Özkaya(50), Gülay Özkaya, ile çocukları Sıdıka Özkaya ve Nisanur Özkaya sabah karın ağrıları ve kusma rahatsızlıklarıyla uyandı. Bunun üzerine 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi.

    İhbar üzerine olay yerine gelen Acil Servis ekipleri tarafından Ömer, Gülay ve Sıdıka Özkaya Malatya Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılanlardan Gülay ve Sıdıka Özkaya ayakta tedavi edilirken duruma ağır olan Ömer Özkaya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi"ne sevk edilerek yoğun bakıma alındı. Sağlık ekipleri 10 yaşındaki Nisanur Özkaya"nın ise olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Apartmanın karşısındaki Mustafa Kemal İlköğretim Okul"u 4. sınıf öğrencisi olan Nisanur"un ölümü mahallede şaşkınlıkla karşılandı.

    Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı"nın incelemelerinin ardından minik Nisanur"un cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu"na götürüldü.

    Nisanur"un cesedi adli tıp cenaze aracına konurken akrabalarının ağıtları yürekleri dağladı




    Minik Nisanur gıda zehirlenmesinden öldü Yorumları