Erbakan'ın son vasiyeti 'çatı'dan çatladı!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-12-2011 (16:34)   Son Mesaj: 03-12-2011 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 694  

    03-12-2011

    Erbakan'ın son vasiyeti 'çatı'dan çatladı!

    Erbakan'ın son vasiyeti 'çatı'dan çatladı!


    Erbakan'ın vefatından önce yürüttüğü seçim ittifakı çalışmaları çıkmaza doğru giriyor. BPP'nin en baştan yok dediği ittifın en ateşli savunucusu Namık Kemal Zeybek 'Saadet'de olmaz' dedi. Şener ise tek adresi verdi.

    DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, genel seçim için SP, BBP ve TP arasında başlayan ittifak arayışlarında, çatının DP olduğunu söyledi. Zeybek, partisinin bu seçimde hükümeti kuracağını, bir sonraki seçimde ise tek başına iktidar olacağını iddia etti.

    Genel Başkan Zeybek, DP il binasının açılışını yapmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmir'e geldi. Adnan Menderes Havalimanı'nda kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Burada basın toplantısı düzenleyen Namık Kemal Zeybek, DP'nin görüşlerinin, milletin görüşleri olduğunu öne sürdü. DP'nin son genel kurulla özüne döndüğünü belirten Zeybek, gazetecilerin seçim için ittifak arayışındaki çatı tartışmalarıyla ilgili bir sorusuna karşılık, kendilerinin arayış içinde olmadığını, milletle ittifak yapmak üzere yola çıktıklarını söyledi. İttifak için DP'ye başka partilerce başvuru olduğunu anlatan Zeybek, "Son genel kurulda özüne dönen DP olarak halkın karşısına çıktık. Halkımızla ittifak halindeyiz. Biz ittifak arayışı içinde değiliz. Bize başvuru oldu, görüşmeler devam ediyor. Seçimden sonraki koalisyonu şimdiden oluşturmak üzere bir ittifak olursa biz varız. Çatı DP'dir." dedi.

    Zeybek, "Merhum Necmettin Erbakan'la bu konuyu görüştünüz mü?" sorusuna da şu cevabı verdi: "Kendilerini hastanede ziyaret ettim. 5 dakikalık kısa bir sürede genel meseleleri konuştuk. Ziyaretin sonunda, 'Vatan ve millet tehlikede. Vatan ve memleketi kurtarın.' dedi."




    Erbakan'ın son vasiyeti 'çatı'dan çatladı! Yorumları