Kılıçdaroğlu: Askerlik süresi 6 aya inecek VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-12-2011 (16:37)   Son Mesaj: 03-12-2011 (16:37)    Cevap: 0    Gösterim: 589  

    03-12-2011

    Kılıçdaroğlu: Askerlik süresi 6 aya inecek VİDEO

    Kılıçdaroğlu: Askerlik süresi 6 aya inecek VİDEO


    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, askerlik süresine kademeli olarak 6 aya indireceklerini vaat ederken orduyu da terörle mücadelenin içinden çıkaracaklarını ifade etti.



    Kılıçdaroğlu: İktidarımızda askerlik 6 aya inecek, ordu terörle mücadelenin dışına çıkacak

    CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda düzenlenen genişletilmiş il ve ilçe başkanları toplantısında partililere hitap etti.
    İl ve ilçe başkanlarına 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesinde taktikler veren Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde ise yapacaklarını sıraları.

    Kılıçdaroğlu, seçimlere en hazırlıklı partinin CHP olduğunu iddia etti. "Türkiye çok iyi yönetiliyor diye bağırıyorlar, bunlara inanmayın." diyen CHP lideri, "Sizin inanacağınız dışarıdaki esnaf, yanınızdaki komşu. Hayatınızdan memnun musunuz?

    Herkes bir arayış içerisinde, kimse hayatından memnun değil. Üç Y ile iktidara geldiler. Yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar bitecekti. Bitti mi?

    Yolsuzlukların adresi neresi AKP. Yurttaş telefonla bile konuşamıyor. Unutmayın korkunun ecele faydası yok. O güneşi bir gün doğuracağız biz." diye konuştu.

    Kılıçdarolu, CHP'nin bedelli askerlik talebini yenilerken yeni vaatlerde de bulundu. Kılıçdaroğlu askerlikle ilgili taleplerini şöyle sıraladı: "Bir defaya mahsus olarak bedelli askeri kanun tasarısını vereceğiz. Askerlik süresini 9 aya indireceğiz, aşamalı olarak 6 aya indireceğiz.

    Daha profesyonel ordu olacak. Askerlik yaşını 18'e indireceğiz. Çocuklarımız, okurken askerlik yapabilecek. Mezun olduklarında işleri hazır olacak.

    Arzu edenlere 18 yaşında askerliğini yaptıracağız. Gitsin, askere gelsin." Kılıçdaroğlu, orduyu terörle mücadelenin içinden çıkaracaklarını söyledi.




    Kılıçdaroğlu: Askerlik süresi 6 aya inecek VİDEO Yorumları