MHP'den hükümete Japonya çağrısı!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-12-2011 (15:38)   Son Mesaj: 03-12-2011 (15:38)    Cevap: 0    Gösterim: 478  

    03-12-2011

    MHP'den hükümete Japonya çağrısı!

    MHP'den hükümete Japonya çağrısı!


    MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, ''Hükümetimize Japonya'nın bu acil afet durumuna gerekli yardımları yapması için çağrıda bulunuyorum'' dedi.

    Bal, Büyük Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Tokat'a MHP'nin sesini vermeye, Tokat'ın sesini de Türkiye'ye duyurmaya geldiklerini belirtti.
    Japonya'da bir deprem faciasının yaşandığını ifade eden Bal, ''Dünya tarihinin en ciddi ve en sert depremlerinden birisi olduğu ifade edilmektedir. Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkiler iyi seyretmiştir. Hükümetimize Japonya'nın bu acil afet durumuna gerekli yardımları yapması için çağrıda bulunuyorum'' ifadesini kullandı.

    Bir gazetecinin Ortadoğu'da yaşananları nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna Bal, ''Aniden Tunus, Mısır ve Libya'da başlayan bir durum var. Bu oyun Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında değerlendirilmiş, belirli coğrafyada oynanmaktadır. Büyük Ortadoğu Projesi'ni 1999 yılında ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice ilan etmişti. Bu projeye dahil 33 devlet vardı. Bu 33 ülkenin ya yönetimi değişecek ya da sınırı değişecek. Mısır ve Tunus'ta yaşayan halkın isyan yapması söz konusu değil. Bu insanlar yöneticilerinin korku imparatorluğundan kafalarını kaldıramazlar. Bunlar daha önceden planlanmış oyunlar. Türkiye'nin Libya'da 17 milyar dolarlık yatırımı var. Bu kargaşada Türkiye bütün ülkelerden önce işçilerini taşıdı. Acaba Türkiye oradan tasfiye mi ediliyor? Bir sorun. Bu soruyu da orada bulunan Türk müteahhitleri açıkça 'Biz tahliye edilmiyoruz, kaçırılıyoruz' diyerek isyan ediyor.''




    MHP'den hükümete Japonya çağrısı! Yorumları