'Ekonomi çözülmüş tenekeye benziyor'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-12-2011 (15:34)   Son Mesaj: 03-12-2011 (15:34)    Cevap: 0    Gösterim: 478  

    03-12-2011

    'Ekonomi çözülmüş tenekeye benziyor'

    'Ekonomi çözülmüş tenekeye benziyor'


    Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomisi, iç siyaseti, adaleti ve güvenliği, palamarları çözülmüş tekneye benziyor'' dedi.

    Partisinin Kocaeli İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 12 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimine yönelik çalışmalarından söz eden Pamukoğlu, milletvekili adaylarını da tanıttı.
    Ülkenin son 2 yıldır ''korku ve şiddet dolu insanlar ülkesi haline geldiğini'' savunan Pamukoğlu, ''Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomisi, iç siyaseti, adaleti ve güvenliği, palamarları çözülmüş tekneye benziyor. Teknenin uzun sürmez başına iki şey gelir ya kıçtankara ya da baştankara olur'' diye konuştu.

    Partisinin milletvekili adaylarının 2 ay önce belli olduğunu dile getiren Pamukoğlu, herhangi bir partiyle ittifakı düşünmediklerine, seçime tek başına gireceklerini söyledi. Pamukoğlu, şunları kaydetti:

    ''O partiden o partiye geçmiş, dikiş tutturamamış, yeniden parti kurmuş ve ya dokuz yerden kovulmuş, onuncu yere tünemiş kişiler ittifak yapar. Biz yeni partiyiz. İttifakı konuşulan partilerde yeni olan kimdir? Siyaseti meslek haline getirmiş rantçılar yapıyor. Onlarla birlik olunacaksa bu partiye niye ihtiyaç var? Hükümette bir parti var. Nereden geldi bu parti? Bundan 8 yıl önce CHP, MHP, ANAP ve Doğru Yol Partisi vardı, ne oldu sonunda? İç ve dış siyaset ile ekonomideki becerisizlikleri sonunda bunlar ortaya çıktı. HEPAR doğrudan doğruya Meclise girecek, 12 Haziranda Mecliste olacağız.''

    Pamukoğlu, bir gazetecinin ''milletvekili sıralamanız belli mi?'' sorusunu, ''Liste sıralamasını henüz yapmadık. Millet para verip dosya alıyor, neye göre olacak bu sıralama. Sıra işinde 'ben ön seçimde ve genel seçimlerde birinci sırada olayım' diye çantalara para konularak genel merkeze gidiliyor. Deri çantanın kalınlığına göre sıra yapılıyor. Bizim partimizde hak ve eşitlik vardır, sıra diğer partilerde olduğu gibi değil, adil bir şekilde belirlenecektir'' diye yanıtladı.

    Pamukoğlu, partisinin Kocaeli'den milletvekili adayları Cazim Gürbüz, Özlem Özer, Zerrin Kılıçaslan, Ali Al, Gürbüz Aslan, Muzaffer Burdurlu, Turan Gündüz, Ümit Özdemir, Sezai Ayaz, Orhan Yavuz ve Ali Atasoy'un adaylıklarının hayırlı olmasını diledi.




    'Ekonomi çözülmüş tenekeye benziyor' Yorumları