Kılıçdaroğlu: Yalaka takımından sendikacı olmaz   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-12-2011 (15:38)   Son Mesaj: 03-12-2011 (15:38)    Cevap: 0    Gösterim: 507  

    03-12-2011

    Kılıçdaroğlu: Yalaka takımından sendikacı olmaz

    Kılıçdaroğlu: Yalaka takımından sendikacı olmaz


    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Metal İş Sendikası tarafından 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın davet edilmesini sert bir dille eleştirdi.

    Kılıçdaroğlu, "O sendikacıya sormak isterim; kaç işçinin emeği sömürülüyor haberin var mı? Başbakan'ı çağırıyorlar, bir de kâğıt dağıtıyorlar 'şurada şu sloganı atın' diye. Sendikacı yalaka olmaz, sendikacı dediğin yürekli olur." dedi.

    CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda düzenlenen genişletilmiş il ve ilçe başkanları toplantısında partililere hitap etti. İl ve ilçe başkanlarına 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde seçim taktikler veren Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde ise yapacaklarını sıraladı.

    Kılıçdaroğlu, askerlik süresine kademeli olarak 6 aya indireceklerini vaat ederken orduyu da terörle mücadeleden alacaklarını ifade etti.




    Kılıçdaroğlu: Yalaka takımından sendikacı olmaz Yorumları