Büyük Anavatan'dan AK Parti'ye destek   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-12-2011 (15:34)   Son Mesaj: 03-12-2011 (15:34)    Cevap: 0    Gösterim: 543  

    03-12-2011

    Büyük Anavatan'dan AK Parti'ye destek

    Büyük Anavatan'dan AK Parti'ye destek


    Büyük Anavatan Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, 12 Haziran'da yapılacak milletvekili genel seçiminde AK Parti'yi destekleyeceklerini söyledi.

    Gündüz, AK Parti Mardin milletvekili aday adayı Abdullah Düzgün'ün yaptığı basın toplantısına katılarak, ''içi boşaltılmış siyasetin içini doldurmak amacıyla'' genç yaşta siyasete başladıklarını belirtti.
    Siyasetin akıl ve strateji işi olduğunu kaydeden Gündüz, partisinin örgütlenmesini tamamladığını savunarak, şunları söyledi:

    ''Seçime hazır olduğumuz halde kurumsal olarak AK Parti'yi destekleme kararı aldık. Seçimde AK Parti'yi destekleyeceğiz. Mardin'de de milletvekili aday adayı Abdullah Düzgün'ü destekliyoruz. Biz vizyonumuzu bundan sonraki seçime ayarladık. Bundan sonraki seçime talibiz. Kimseye de bırakmayız. Siyaset öyle bir hal almış ki hayatın kendisi olmuştur. Çalışmamızın nedeni de daha iyi bir yaşam içindir. Bu ülke ve vatan bizim. Biz Türküz, Kürdüz ve Arabız. Biz Türkiyeyiz. Zincirin halkaları gibi birbirimize bağlıyız.''




    Büyük Anavatan'dan AK Parti'ye destek Yorumları