Suikast silahları polisi dehşete düşürdü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-12-2011 (06:01)   Son Mesaj: 03-12-2011 (06:01)    Cevap: 0    Gösterim: 1465  

    03-12-2011

    Suikast silahları polisi dehşete düşürdü

    Suikast silahları polisi dehşete düşürdü


    Mersin’de organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda ele geçirilen 10 adet susturuculu uzi ve 6 adet tabanca polisi dehşete düşürdü. Operasyon eş zamanlı olarak İstanbul'da da yapıldı.

    Ele geçirilen suikast silahlarının terör örgütü ile bağlantılı olduğu tahmin edilirken çetenin yaklaşık 60 kişiyi tehdit ettiği öne sürüldü. Olayla ilgili göz altına alınanların sayısı ise 23"e yükseldi.

    Mersin'de organize suç örgütüne yönelik şok operasyonda çete liderinin de aralarında bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı. Aynı şebekenin İstanbul'daki uzantısını çökertmek için eş zamanlı yapılan operasyonda gözaltına alınan bir kişinin valizinde yapılan aramada ise ele geçirilen 10 adet susturuculu uzi, polisi bile hayrete düşürdü.

    Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri son günlerde Çukurova bölgesinde kurdukları şuç örgütü ile insanları tehdit ettiği, zorla senet imzalattığı ve çek tahsilatı yaptığı öne sürülen şebekeyi çökertmek için şok operasyon yaptı. Ekipler Mersin ve İstanbul'daki 20 farklı adrese eş zamanlı baskınlar yaparak çete elemanlarını gözaltına aldı. Çetenin lideri olduğu öne sürülen M.F.K. da yapılan çalışmalar sonucu Mezitli ilçesindeki evinde yakalandı. Suç örgütü üyelerinde yapılan aramalarda toplam 10 adet susturuculu uzi ve 6 adet tabanca ele geçirildi.

    Şebekenin susturuculu uzileri İstanbul'dan Mersin'e getireceği öğrenilirken silahların terör örgütü ile bağlantılı olduğu tahmin ediliyor. Çukurova bölgesinde 60'a yakın kişiyi tehdit ettiği öne sürülen çete elemanlarının çek senet tahsilatçılığı, hürriyeti tahdit, zorla alıkoyma ve organize suç örgütü kurmak, yönetmek ve üye olmak suçlarından mahkemeye sevk edilecekleri bildirildi.

    Suikast silahları polisi dehşete düşürdü

    Suikast silahları polisi dehşete düşürdü

    Suikast silahları polisi dehşete düşürdü





    Suikast silahları polisi dehşete düşürdü Yorumları