MHP'nin Osman Kaçmaz'dan haberi yok   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-12-2011 (04:37)   Son Mesaj: 03-12-2011 (04:37)    Cevap: 0    Gösterim: 686  

    03-12-2011

    MHP'nin Osman Kaçmaz'dan haberi yok

    MHP'nin Osman Kaçmaz'dan haberi yok


    Tartışmalı kararlarıyla gündemden düşmeyen eski Sincan Hâkimi Osman Kaçmaz'ın görevinden istifa ederek MHP'den aday olacağını açıklaması parti yönetimini şaşırttı.

    MHP yöneticileri, Kaçmaz'ın partilerinden aday adayı olacağını, yazılı ve görsel basından öğrendi. MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, "Benim bildiğim, parti ile bir görüşmesi olmadı.

    Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile de bir temasa geçtiğini duymadım. Hukukçu kimliğinin dışında kendisini de tanımam. Partiden diğer arkadaşlarımla bir ilişkiye girdi mi onu da bilemiyorum." dedi.

    Kaçmaz'ın aday olması halinde prosedürün belli olduğuna dikkat çeken Paçacı, "Partimize başvurular 14 Mart'ta başlıyor, 21 Mart'ta sona eriyor. Bu süre içinde gelir başvuru formunu doldurur ve 1.000 lira başvuru ücretini yatırırsa aday adayı olabilir. Ancak ondan sonraki değerlendirme nasıl olur onu bilemem." şeklinde konuştu.
    MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural da Kaçmaz'ın adaylığı konusunda bir bilgiye sahip olmadığını söyledi. Vural, "Bildiğim kadarıyla, hiçbir görüşme olmadı." dedi.

    Sincan Hâkimi Kaçmaz, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le ilgili 'Kayıp Trilyon' davasında Anayasa'ya aykırı şekilde yargılama girişiminde bulunmuş, karar Yargıtay tarafından bozulmuştu. Kaçmaz, YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın başörtülü öğrencilerin üniversitelerden çıkarılamayacağı yazısı üzerine mahkemenin verdiği kovuşturmaya yer olmadığı kararını da kaldırmıştı.

    ZAMAN




    MHP'nin Osman Kaçmaz'dan haberi yok Yorumları