Canlı Japonya depremi İskele Sancak'ta   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-11-2011 (23:58)   Son Mesaj: 03-11-2011 (23:58)    Cevap: 0    Gösterim: 563  

    03-11-2011

    Canlı Japonya depremi İskele Sancak'ta

    Canlı Japonya depremi İskele Sancak'ta


    Japonya'da Türkiye saati ile sabah saatlerinde meydana gelen 8.9 şiddetindeki deprem ve devamında yaşanan tsunami, Kanal7'de İskele Sancak'ta konunun uzmanları ile ele alınıyor.



    İskele Sancak"ta bu hafta Erhan Çelik, Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu ile Japaonya"da meydana gelen 8.9 şiddetindeki büyük depremi ve olası İstanbul depremini İskele Sancak"ta tartışıyor.
    Türkiye saati ile sabah 07.46"da Japonya"da 8.9 şiddetinde, yerin 24 km derinliğinde büyük bir deprem meydana geldi. Merkez üssünün Tokyo'nun 380 km kuzeydoğusu olduğu açıklandı. Yaklaşık 2 bin 100 km. uzunluğundaki sahil şeridi üzerindeki onlarca şehir depremden etkilendi. Ülkenin kuzeyini büyük tsunami dalgaları vurdu. Japon hükümeti uluslar arası yardım talebinde bulundu.

    Japonya"da meydana gelen büyük deprem ve sonuçları, yaşanması ihtimal diğer depremler, bu depremin dünya üzerindeki diğer deprem bölgelerinde oluşturabileceği büyük etkiler ve olası büyük İstanbul depremi ihtimali Erhan Çelik"in sunduğu İskele Sancak"ta Prof. Dr. Ahmet Cevdet Yalçıner ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu ile konuşuluyor.






    Canlı Japonya depremi İskele Sancak'ta Yorumları