MHP'li Bal: AKP'nin açılımı birliği bozdu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-11-2011 (23:37)   Son Mesaj: 03-11-2011 (23:37)    Cevap: 0    Gösterim: 547  

    03-11-2011

    MHP'li Bal: AKP'nin açılımı birliği bozdu

    MHP'li Bal: AKP'nin açılımı birliği bozdu


    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, "Milli birlik ve bütünlüğün bozulmasının sebebi AK Parti'nin bu açılım projesidir" dedi.

    MHP İl İstişare Toplantısı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal'ın katılımı ile yapıldı. Birlik Düğün Salonu'nda yapılan toplantının açılış konuşmasını MHP Il Başkanı Murat Polat yaptı.

    Polat'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen MHP Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru, parti olarak hazırladıkları seçim beyannamesini anlatarak, tek başına iktidar hedeflediklerini söyledi.
    Son olarak kürsüye gelen MHP'li Bal ise konuşmasında AK Parti'yi eleştirdi. Bal, "Milli birlik ve bütünlüğün bozulmasının sebebi AK Parti'nin bu hıyanet projesi, açılım projesidir. Milletimiz açısında bu beka meselesi haline gelmiştir. Milletimizi 36 parçaya bölmek bir millet bekası sorununu ortaya koymuştur. Şimdi üzerimize düşen görev devletin, milletin bekasını sorun haline getiren AK Parti'yi iktidardan uzaklaştırmaktır" dedi.




    MHP'li Bal: AKP'nin açılımı birliği bozdu Yorumları