Yeni evli çift falcıya 25 bin TL kaptırdı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-11-2011 (23:07)   Son Mesaj: 03-11-2011 (23:07)    Cevap: 0    Gösterim: 774  

    03-11-2011

    Yeni evli çift falcıya 25 bin TL kaptırdı

    Yeni evli çift falcıya 25 bin TL kaptırdı


    Antalya'da kendilerini falcı diye tanıtan iki kadın, yeni evli çiftin 25 bin TL tutarındaki altınlarını alarak kayıplara karıştı.

    Edinilen bilgiye göre, Antalya Düdenbaşı Mahallesi'nde bulunan Abdurrahman İlaslan ve Birgül İlarslan çiftinin evine fala bakma bahanesiyle iki kadın girdi. Evde bulunan Birgül İlarslan ile anne ve kardeşinin falına bakarken, çay demlemelerini isteyen iki kadın, fırsattan istifade ederek evin yatak odasında 25 bin TL değerinde bilezik ve altınları alarak kaçtı.
    Kendilerini falcı diye tanıtan kadınların evden aniden uzaklaşmalarıyla şüphelenen Birgül İlarslan yatak odasının dağıldığını ve altınlarının bulunmadığını gördü. Tüp ve su dağıtım işiyle uğraşan 4 aylık eşini arayarak durumu bildiren Birgül İlarslan, daha sonra 155 Polis İmdat Hattı'nı aradı. Bordo renkli bir arabayla olay yerinden uzaklaşan dolandırıcılar için emniyet ekipleri, evde parmak izi çalışması yaparken soruşturma geniş çaplı olarak devam ediyor.

    Eşinin aramasıyla birlikte düğünde takılan ziynet eşyalarının çalındığını öğrenen koca Abdurrahman İlaslan, "Ben işteydim. Falcılarmış. Eşim çay koyarken yatağın altında bulunan altınları alarak kaçmışlar. Daha 4 aylık yeni evliydim" dedi.




    Yeni evli çift falcıya 25 bin TL kaptırdı Yorumları