HEPAR'ın meydanlara ineceği şarkı VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-11-2011 (18:38)   Son Mesaj: 03-11-2011 (19:54)    Cevap: 1    Gösterim: 851  

    03-11-2011

    HEPAR'ın meydanlara ineceği şarkı VİDEO

    HEPAR'ın meydanlara ineceği şarkı VİDEO


    Seçim Kampanya çalışmalarını tamamlayarak, geçtiğimiz hafta seçim bildirgesini de açıklayan Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, kampanya süresince kullanılacak seçim şarkısını da belirledi. İşte o şarkı:



    Yaklaşık 2 aylık bir süredir Hak ve Eşitlik Partisi için hazırlanan kampanya şarkılarını partililere dinleterek, taban yoklaması yaptıran Pamukoğlu, parti ve plevne marşı ile birlikte, Uzunköprü İlçe Gençlik Kolları üyesi 3 genç tarafından hazırlanan hiphop tarzı "Başı Dik Devlet Onurlu Millet" adlı şarkının, meydanlarda kullanılmasına karar verdi.
    Pamukoğlu yaptığı açıklamada "Bu toprakların sahipleri o hale getirildi ki "Ne Mutlu Türk'üm diyene" demek neredeyse ceza gerektiren bir suç halini aldı, adı baskı oldu, etnik ayrımcılık oldu. Burası Türkiye Cumhuriyeti Devleti! Seçim şarkısının kararını alırken yapılan anketlerde neden bu şarkıyı seçtiniz sorusunun cevabı büyük çoğunlukla "Türk'üm diyemeyenlere inat biz haykırıyoruz" oldu. Hak ve Eşitlik Partisi gençlerden, gençler gibi heyecanını ve inancını yitirmemiş yetişkinlerden oluşan bir parti. Biz vatandaşlarımıza ayrım yapmadan onurlu bir yaşam vaat ediyoruz" dedi.





    HEPAR'ın meydanlara ineceği şarkı VİDEO Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  03-11-2011, 19:54

    --->: HEPAR'ın meydanlara ineceği şarkı VİDEO


    Bence çok hoş geliyor kulağa. Hiç ummazdım doğrusu şaşırdım.
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci