Otobüste ekmek arası el yapımı silah   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-11-2011 (18:06)   Son Mesaj: 03-11-2011 (18:06)    Cevap: 0    Gösterim: 634  

    03-11-2011

    Otobüste ekmek arası el yapımı silah

    Otobüste ekmek arası el yapımı silah


    Trabzon'dan Antalya'ya giden bir otobüsü durduran İl Jandarma ekipleri, Trabzon ekmeği içine gizlenmiş el yapımı 9 milimetre çapında silah ele geçirdi.

    Antalya İl Jandarma ekipleri, Trabzon'dan Antalya'ya gelen otobüs içinde yaptığı aramada, Trabzon ekmeği içine gizlenmiş el yapımı 9 milimetre çapında silah ele geçirildi.

    Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde güvenlik önlemlerini arttırdı. Şehir giriş ve çıkışlarında yapılan aramalarda jandarma komutanlığı ekipleri Manavgat-Akseki yol ayrımında bir otobüsten şüphelenerek durdurdu. Otobüs üzerinde detektör, jandarma köpekleri ve teknik cihazlarla yapılan aramalarda bir karton kutu, ötmesi sonucu içi açıldı. Karton kutu içerisinde bulunan Trabzon usulü ekmeğin içinden ise 9 milimetre çapında el yapımı silah ve 4 adet fişek çıktı.

    Trabzon'dan ekmek arası silahı gönderen kişinin, alıcı adına olası bir yakalanmaya karşı kutunun üzerine Anadolu Ateşi adlı dans grubunun genel sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan'ın ismini yazdığı ifade edildi.

    Başta otobüs şoförü M.İ olmak üzere suça karıştığı öngörülen toplam 3 kişi gözaltına aldındı.




    Otobüste ekmek arası el yapımı silah Yorumları