Öğrencilerden Bakan Kavaf'a kaynamış yumurta   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-11-2011 (17:34)   Son Mesaj: 03-11-2011 (17:34)    Cevap: 0    Gösterim: 590  

    03-11-2011

    Öğrencilerden Bakan Kavaf'a kaynamış yumurta

    Öğrencilerden Bakan Kavaf'a kaynamış yumurta


    Bursa'da Hüseyin Üzmez'in tahliye edilmesini protesto eden bir grup öğrenci, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'a kaynamış yumurta gönderdi.

    Daha önce Üzmez'e şemsiyeli saldırıda bulunduğu için yargılanan Nergis Şişek, "Bugün Hüseyin Üzmez'i serbest bırakan zihniyet, yarın Sema Karakoca'nın katillerini de serbest bırakır" dedi.
    Üniversiteli Kadın Kolektifi üyesi bir grup, Uludağ Üniversitesi'nde, yazar Hüseyin Üzmez'in tahliye edilişi ve vahşice öldürülen Sema Karakoca cinayetini kınamak için toplandı. Daha önce Üzmez'e şemsiyeli saldırıda bulunduğu için yargılanan Nergis Şişek, yaşananları Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'a kaynamış yumurta göndererek kınadı.

    Herkesin şaşkın bakışları arasında postaneye giren Şişek, Bakan Kavaf'a yumurta göndereceğini söyleyince memurları güldürdü. Özenle paketlenen yumurta, APS ile Meclis'e gönderildi. Yumurtayı kırılmaması için kaynattıklarını ifade eden Şişek, "Bize yumurtanın gönderilmesi 5 liraya mal oldu" diye konuştu.

    Geçen hafta üniversite öğrencisi Sema Karakoca'nın vahşice öldürülmesinin şokunu yaşadıklarını ifade eden Şişek, "Bugün Üzmez'i serbest bırakan zihniyet, yarın Sema'nın katilini veya katillerini de serbest bırakır. Taciz ve tecavüzcüler bilsinler ki, Üzmez'e vurdukları şemsiye ve attıkları yumurtalarla kadınlar yakanızı bırakmayacaktır.

    Herkes şunu anlasın ki, Hüseyin Üzmez'e indirdiğimiz şemsiye, attığımız yumurtalar yeterli olmamış. Attığımız yumurtalardan onu koruyanlar hala varmış. Biz de bu defa Üzmez'in arkasında duran ve onu tahliye etmek için çabalayan AK Parti nezdinde Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Aliye Kavaf'a yumurta gönderiyoruz. Ve soruyoruz: Daha kaç yumurta istersiniz?" ifadelerini kullandı.






    Öğrencilerden Bakan Kavaf'a kaynamış yumurta Yorumları