Devlet Bahçeli yarın İzmir'e gidiyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-11-2011 (17:38)   Son Mesaj: 03-11-2011 (17:38)    Cevap: 0    Gösterim: 583  

    03-11-2011

    Devlet Bahçeli yarın İzmir'e gidiyor

    Devlet Bahçeli yarın İzmir'e gidiyor


    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında yarın İzmir'e gidecek, Bahçeli bazı ilçelerde seçim çalışmalarında bulunacak.

    Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İzmir programı hakkında bilgi veren İzmir İl Başkanı Hasan Ali Türkarslan, Bahçeli'nin programının 12 Mart Cumartesi günü saat 13.00'te Ödemiş ziyareti ile başlayacağını, daha sonra Tire, Selçuk, Gaziemir ve Karabağlar'da temaslarda bulunacağını belirtti.
    Türkarslan, Bahçeli'nin cumartesi günü programının saat 20.00'deki yemekle son bulacağını söyledi. Türkarslan, pazar günü ise saat 11.00'da Bergama ilçesi Yenikent Belediyesi'ni, saat 12.00'da Kınık Yayakent Belediyesi'ni, saat 13.00'te MHP Bergama ilçe binasını ziyaret edecek olan Bahçeli'nin, ardından Aliağa, Menemen ve Buca'da ilçe teşkilatlarını ziyaret edeceğini söyledi.

    Bir gazetecinin "Saadet Partisi ile Demokrat Parti'nin birleşmesi seçimlerde oy oranlarını nasıl etkiler?" sorusuna Türkarslan, "Diğer partilerin ne yaptığı bizim için önemli değil. Çok güzel bir seçim beyannamemiz var. Genel başkanımızın isteği doğrultusunda tek başına iktidar olmak için elimizden gerekeni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" karşılığını verdi.

    Saadet Partisi ile Demokrat Parti'nin birleşmesinin seçimlerdeki oy oranlarına çok büyük etkisi olmayacağını belirten Türkarslan, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak hedefimiz tek başına iktidar. Tek başına iktidar hedefi için İzmir'in önemini biliyoruz ve seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu.







    Devlet Bahçeli yarın İzmir'e gidiyor Yorumları