Davutoğlu Katar'a gidiyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-11-2011 (16:38)   Son Mesaj: 03-11-2011 (16:38)    Cevap: 0    Gösterim: 631  

    03-11-2011

    Davutoğlu Katar'a gidiyor

    Davutoğlu Katar'a gidiyor


    Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu yarın Katar'a gidecek. Davutoğlu, forumun "Arap Dünyasında Değişim Rüzgarları" başlıklı oturumunda konuşma yapacak.

    Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Davutoğlu'nun Altıncı El Cezire Yıllık Forumu'na katılmak üzere, 12-13 Mart günlerinde Katar'ı ziyaret edeceği bildirildi.
    Dışişleri Bakanı Davutoğlu'nun ayrıca, Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Halife El Tani ve Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Hamad bin Casim bin Cabir El Tani ile görüşmeler yaparak, ikili ve bölgesel konular hakkında istişarelerde bulunması öngörülüyor.

    Açıklamaya göre, Davutoğlu'nun toplantı sırasında katılımcılarla da görüşmeler yapması bekleniyor.

    2004 yılından bu yana düzenlenmekte olan El Cezire Yıllık Forumunda Ortadoğu'da meydana gelen güncel gelişmeler ele alınıyor. Bölgeyle ilgili siyasetçi, düşünür, akademisyen ve gazetecileri bir araya getiren forum bu yıl, "Geçiş Döneminde Arap Dünyası: Gelecek Geldi mi" temasıyla toplanıyor.




    Davutoğlu Katar'a gidiyor Yorumları