Op. Dr. vekillik için istifasını verdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-11-2011 (00:34)   Son Mesaj: 03-11-2011 (00:34)    Cevap: 0    Gösterim: 712  

    03-11-2011

    Op. Dr. vekillik için istifasını verdi

    Op. Dr. vekillik için istifasını verdi


    Mersin Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Hasan Hilmi Sarıoğlu, Ak Parti’den aday adayı olmak için istifa etti.

    Abdullah Biçer'in haberi

    Yaklaşık 15 yıldır hastanede eşi Nevval Sarıoğlu ile birlikte Genel Cerrahi Uzmanı olarak çalışırken bu gün son kez mesai arkadaşları ile bir arada çalıştıktan sonra hastalarına da veda etti.

    Sarıoğlu daha önce de Mersin Devlet Hastanesi"nde Başhekim olarak görev yaparken, kendi isteği ile idareciliği bırakarak mesleğine geri dönmüştü.

    Sarıoğlu"nun istifası, mesai arkadaşları ile vatandaşlar arasında duygulu anlar yaşattı. Muayene olmak üzere hastaneye gelen vatandaşlar, Sarıoğlu"na istifasından dolayı çok üzgün olduklarını belirterek, "Hastanede bizlere hep sahip çıktınız. Uyguladığın tedaviler ile sağlığımıza kavuştuk.Yolunuz acık olsun, sizi milletvekili görmek istiyoruz. Artık bundan sonra Mersinimize hizmet edeceğinize inanıyoruz " dediler.

    Op.Dr.Hasan Hilmi Sarıoğlu, "Ülkeme ve memleketime hizmet etmek için şu ana kadar nasıl aranızdan biri isem bundan sonrada aranızda olacağım "diyerek hastaneden ayrıldı.

    HABER 7




    Op. Dr. vekillik için istifasını verdi Yorumları