Kayıp ana sınıfı öğretmeni bulundu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-10-2011 (22:04)   Son Mesaj: 03-10-2011 (22:04)    Cevap: 0    Gösterim: 653  

    03-10-2011

    Kayıp ana sınıfı öğretmeni bulundu

    Kayıp ana sınıfı öğretmeni bulundu


    Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde, 3 gün önce okul çıkışında 4 kişi tarafından kaçırıldığı belirtilen ana sınıfı öğretmeni Sevim Buğdaycı (20) bulundu.

    Ergani'de 3 gün önce, görev yaptığı Namık Kemal İlköğretim Okulundan çıkan ana sınıf öğretmeni Sevim Buğdaycı'nın, Kömürtaş köyünde oturan Ramazan K. (23) ve beraberindeki Zülfikar B, Ahmet K. ve Mehmet Salih A. tarafından zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldığının bildirilmesi üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, söz konusu kişilerin ilçe merkezi ile Kömürtaş köyündeki evlerine operasyon düzenlemiş, operasyonda yakalanan Zülfikar B, Ahmet K. ve Mehmet Salih A. tutuklanmıştı.
    Ergani Kaymakamı Ramazan Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenin bulunması için başlatılan çalışmada bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçlerinin, Diyarbakır'a bağlı bir köye baskın düzenlediğini, kaçırılan öğretmen Buğdaycı'nın köydeki bir evde bulunduğunu söyledi.

    Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve şüphelilerden Ramazan K'nın yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.




    Kayıp ana sınıfı öğretmeni bulundu Yorumları