Erdoğan'ın danışmanları da istifa etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-10-2011 (19:37)   Son Mesaj: 03-10-2011 (19:37)    Cevap: 0    Gösterim: 692  

    03-10-2011

    Erdoğan'ın danışmanları da istifa etti

    Erdoğan'ın danışmanları da istifa etti


    Başbakan Erdoğan'ın danışmanlarından 6 isim istifa etti. Nabi Avcı, Yalçın Akdoğan, Çağatay Kılıç, milletvekilliği için istifalarını verdiler. İstifa kararı alan diğer 3 danışmanın ismi ise şöyle:

    Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanları Prof. Dr. Nabi Avcı ve Doçent Dr. Yalçın Akdoğan ile Başbakanlık Müşaviri Yıldırım Ramazanoğlu, milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti.
    Başbakan Erdoğan'ın medyadan sorumlu başdanışmanı Nabi Avcı ve siyasi danışmanı Yalçın Akdoğan ile doktoru Yıldırım Ramazanoğlu milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden ayrıldı.

    Bu istifalarla birlikte Başbakan Erdoğan'ın ekibinden toplam 5 kişi milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden ayrılmış oldu. Bu isimler şunlar:

    ''Nabi Avcı (Başdanışman), Yalçın Akdoğan (Başdanışman), Emrullah İşler (Başmüşavir), Çağatay Kılıç (Özel Kalem Müdür Yardımcısı), Yıldırım Ramazanoğlu (doktor-müşavir).

    Haber7.com




    Erdoğan'ın danışmanları da istifa etti Yorumları