Sadri Şener, Kulüpler Birliği'ni reddetti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-10-2011 (18:58)   Son Mesaj: 03-10-2011 (18:58)    Cevap: 0    Gösterim: 533  

    03-10-2011

    Sadri Şener, Kulüpler Birliği'ni reddetti

    Sadri Şener, Kulüpler Birliği'ni reddetti


    Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hakem hataları üzerine yapılan tartışma ve açıklamaların ardından ilk kez konuştu.

    ''İstifa Aziz Yıldırım"ın kendi taktiridir, biz yolumuza devam edeceğiz.'' diyen Şener, Radyospor"a yaptığı açıklamada, "Aziz Yıldırım"ın Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı"ndan istifa edip etmeyeceği kendi takdiridir. Beklerdim ki, kulüpler birliği başkanlığı yapmış insanlar hatalı maçlardan sonra Federasyon"a gidip, kendi kulübü bile olsa bunu iletsin. Olayları, gördüklerimizi düşündüklerimizi ortaya koyduk, doğrudur, yanlıştır bir camianın görüşüdür. Yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
    ''Kulüpler Birliği toplantısına gitmeyeceğim, bu keyfi bir karar.'' diyen Şener, "Aziz Yıldırım"la birebir görüşecek misiniz? Kulüpler Birliği Toplantısı"na gidecek misiniz?" şeklindeki soruya ise, "Gitmeyeceğim. Toplantıda yer almayacağım. Keyfi bir karar. Mevcut duruma duyduğum tepkiden kaynaklanıyor." şeklinde cevap verdi.

    ''Demokratik kurallar içinde sıkıntımızı söyledik, bu bizim hakkımız, cepheleşme lafını sevmem.'' diyen ve kulüpler arasında ittifak ya da ayrışmalar olduğu yönündeki yorumları da değerlendiren Şener, şöyle konuştu:

    "Cepheleşme sözünü sevmem. Her kulübün kendine göre mutsuzluğu, memnuniyetsizliği olabilir. Bunu dile getirmesi normaldir. Tabii ki demokratik sınırlar içerisinde kalarak, ben buna özen göstermeye çalışıyorum. Bu nedenle Türkiye Spor Yazarları Derneği"nin deklarasyonunda bir madde gördüm ve hemen düzeltirdim."

    GALATASARAY VE BEŞİKTAŞLILAR BİZİ DESTEKLİYOR

    "Trabzonspor"un hakkını kimseye yedirtmemek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." diyen başkan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Trabzonspor, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe... Bu dört takımdan 3"ü sizi destekliyorsa, Türkiye"nin 4"te 3"ü sizi destekliyor demektir. Benim tanıdığım Galatasaray ve Beşiktaşlıların bana ifadesi, bizi destekliyorlar. Kime rastladıysam bana bunu söyledi. Ben de "Türkiye"nin 4"te 3"ü bizi destekliyor" dedim. Doğru da söylediğime inanıyorum."

    KOMPLO TEORİLERİNE İTİBAR ETMEM

    Başkan Şener, "Türk futbolunda saha dışı etkenlerin devreye girdiğine inanıyor musunuz?" şeklindeki soruya ise şöyle cevap verdi:

    "Ben komplo teorilerine itibar etmem. Hakemlerle ilgili formsuzluğun dışında laf etmeyi sevmem. Barış Şimşek var çok iyi hakem. Abdullah Yılmaz, Barış Şimşek, Gökhan Memişoğlu var. Bunlar bana nasıl verilmiyorsa, biraz bazılarını ince eleyip sık dokumak lazım."




    Sadri Şener, Kulüpler Birliği'ni reddetti Yorumları