'Soyguncuyuz' dediler kimse inanmadı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-10-2011 (18:08)   Son Mesaj: 03-10-2011 (18:08)    Cevap: 0    Gösterim: 577  

    03-10-2011

    'Soyguncuyuz' dediler kimse inanmadı

    'Soyguncuyuz' dediler kimse inanmadı


    Avclılar’da ilginç bir banka soygunu girişimi gerçekleşti. Silahlarını çıkarıp bankayı soymak isteyen 3 soyguncuya kimse inanmayınca, soyguncular 'şaka yaptık' deyip kaçtı. Soygun girişimi güvenlik kameralarına böyle yansıdı:



    Avclılar"da bulunan bir banka şubesine silahlı olarak gelip soygun teşebbüsünde bulundukları ileri sürülen 3 kişi gözaltına alındı. Soyguncuların film sahnelerini aratmayan hırsızlık girişimi güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Plakasında 'Evleniyoruz' yazılı araçla gelen zanlıların, " "Bu bir soygundur, eller yukarı" dememize rağmen kimse bizimle ilgilenmedi. Bu sessizlikten korkup, "şaka yaptık" diyerek kaçtık." dediği öğrenildi.

    Firuzköy Mahallesi'ndeki bir banka şubesine dün saat 14.30 sıralarında giren silahlı 2 kişi, "Bu bir soygundur, eller yukarı! " diyerek bankadaki kalabalığa seslendi. Ancak bankadaki hiç kimse istifini bozmadı. Bunun üzerine 2 soyguncu, "Şaka yaptık." diyerek geldikleri gibi hemen geri kaçtı. Olayın bildirilmesi üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, bankanın güvenlik kamera görüntülerini inceledi.

    İncelemede, soygun teşebbüsünün saniye saniye kameralara yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, eli silahlı 2 kişi hızlı bir şekilde bankaya giriyor. İçeriye girer girmez bir şeyler söyleyen soyguncular, kısa bir süre sonra da bankadan çıkarak kaçıyor. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda da plakası "Evleniyoruz" yazısıyla kapatılmış soyguncuların kaçtığı otomobil tespit edildi.

    Olaydan 2 saat sonra da kimlik ve adresleri tespit edilen soyguncular için Esenyurt"ta, operasyon düzenlendi. Operasyonda, soygun girişiminde bulunan ve onların otomobillerini kullanan Feyzullah S.(19), Ferhat E.(19) ve Ercan Y.(19) yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü"ne getirilerek sorgulamaları yapılan zanlılar, soygun girişimini itiraf ettiği öğrenildi.
    Zanlıların, sorgularında, "Soygun yapmak istedik. Bankaya girince çok kalabalık olduğunu gördük. "Bu bir soygundur, eller yukarı" dememize rağmen kimse bizimle ilgilenmedi. Bu sessizlikten korkup, "şaka yaptık" diyerek geri kaçtık." dedikleri öğrenildi.




    'Soyguncuyuz' dediler kimse inanmadı Yorumları