Avcı, Cihaner ve Tarhan vekil adayı oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-10-2011 (18:34)   Son Mesaj: 03-10-2011 (18:34)    Cevap: 0    Gösterim: 524  

    03-10-2011

    Avcı, Cihaner ve Tarhan vekil adayı oldu

    Avcı, Cihaner ve Tarhan vekil adayı oldu


    Devrimci Karargah soruşturmasında tutuklu bulunan eski Eskişehir Emniyet Müdürü Hanifi Avcı, aday adayı olmak için istifa dilekçesini verdi. Son sürpriz isim İlhan Cihaner ve Emine Ülker Tarhan oldu.

    HANEFİ AVCI'DAN VEKİLLİK İSTİFASI
    Devrimci Karargah Terör Örgütü soruşturması kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne konulan eski Eskişehir Emniyet Müdürü Hanifi Avcı, İçişleri Bakanlığı'na milletvekili aday adayı olmak için istifa dilekçesini verdi. Bağımsız aday olmayacağı öğrenilen Hanefi Avcı'nın tercihi muhaklefet partilerinden biri olacak.

    Avcı'nın avukatı Fidel Okan, müvekkilinin kamudaki görevinden istifa ettiğini, istifa dilekçesini İçişleri Bakanlığına müvekkili adına kendisinin verdiğini belirtti.

    Avcı'nın, 12 Haziran 2011'deki genel seçimler için milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunacağını bildiren Okan, ancak milletvekili aday adaylığının bir partiden olup olmayacağı ve hangi seçim bölgesinden olacağına ilişkin bilgi vermedi.

    CİHANER DE İSTİFASINI VERDİ

    Adana Cumhuriyet Savcısı İlhan Cihaner ile Ankara Cumhuriyet Savcısı Türker Tok, milletvekili adaylığı için görevlerinden istifa etti.

    Savcı İlhan Cihaner milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ederken, hangi siyasi partiden aday olacağını açıklamadı.

    YARSAV'DAN SÜRPRİZ İSTİFA

    YARSAV Başkanı Emine Ülker Tarhan da milletvekilliği için görevinden istifa etti




    Avcı, Cihaner ve Tarhan vekil adayı oldu Yorumları