Yine alkol ve yine bir kadın cinayeti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-10-2011 (16:07)   Son Mesaj: 07-21-2012 (01:01)    Cevap: 1    Gösterim: 1209  

    03-10-2011

    Yine alkol ve yine bir kadın cinayeti

    Yine alkol ve yine bir kadın cinayeti


    Adana'da kumar oynayan, gece hayatı yaşayan ve sürekli alkol kullanan 34 yaşındaki Hasan S., aynı zamanda teyze kızı olan eşi iki çocuk annesi 26 yaşındaki Sevgi S.'yi ruhsatsız tabancayla öldürdü.

    Gözaltına alınan zanlının adliyeye sevki sırasında oldukça bitkin olduğu gözlendi.
    Olay, merkez Seyhan ilçesi Hurmalı Mahallesi 34004 Sokak'taki bir apartmanda yaşandı. İddialara göre Hasan S., gece geç saatlerde aşırı alkollü halde eve geldi.

    Eşiyle kavga ettikten sonra tabancayla 7 el ateş ederek öldürdü. Cesedi battaniye saran Hasan S., tabancayı üzerine koydu. Sabah saatlerinde kendisinde kalan torunu Mümtaz S. ile oğlunun evine gelen Mümtaz S., gelinin öldüğünü öğrenip durumu polise haber verdi.

    Polis, aşırı alkolü olan ve sık sık kumardan dolayı eşiyle tartıştığı belirtilen Hasan S.'yi gözaltına aldı. Hasan S.'nin borçları sebebiyle tefeciden para aldığı, babasından habersiz kendi oturduğu evi sattığı ileri sürüldü.

    Sevgi S.'nin cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından toprağa verildi. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince gözaltına alınan Hasan S.'nin zaman zaman ifade verirken ağladığı ve "İçime şeytan girdi." dediği öğrenildi.

    Sağlık kontrolü için Reşatbey Mahallesi'ndeki Adli Tıp Birimi'ne getirilen Hasan S.'nin oldukça bitkin olduğu ve ayakta durmakta zorlandığı gözlendi. Zanlı sağlık kontrolünün ardından adli mercilere sevk edildi.




    Yine alkol ve yine bir kadın cinayeti Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  07-21-2012, 01:01

    → Yine alkol ve yine bir kadın cinayeti


    Eeee tabi alkol içince sonucu bu olur bari ramazan ayında kimse içmesin...
    fuhgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) fuhgu