Kar yağışı sonrası ulaşıma açılan yollar LİSTE   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-10-2011 (12:58)   Son Mesaj: 03-10-2011 (12:58)    Cevap: 0    Gösterim: 450  

    03-10-2011

    Kar yağışı sonrası ulaşıma açılan yollar LİSTE

    Kar yağışı sonrası ulaşıma açılan yollar LİSTE


    Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Afyonkarahisar-Ankara karayolu, Eskişehir-Kütahya ve Bozüyük-İnegöl, Söğüt-Eskişehir ve Söğüt-Bozüyük ulaşıma açıldı.

    AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, dün akşam saatlerinden itibaren kar yağışı ve Afyonkarahisar-Ankara karayolunun 60. ile 70. kilometreleri arasında meydana gelen tipi nedeniyle ulaşıma kapanan karayolu, 15 saat sonra ulaşıma açıldı.
    Bölgede kar ve buzlanmaya karşı mücadelenin aralıksız devam ettiği bildirildi.

    ESKİŞEHİR-KÜTAHYA KARAYOLU ULAŞIMA AÇILDI

    Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapan Eskişehir-Kütahya karayolu açıldı.

    Özellikle yüksek rakımlı bölgelerde etkili olan kar yağışı ve buzlanma yaşamı olumsuz etkiliyor.

    Kar yağışı nedeniyle kapanan Eskişehir-Kütahya, Eskişehir-Sarıcakaya-Mihalgazi karayolu, çalışmaların ardından sabah saatlerinde ulaşıma açıldı.

    İnönü-Kütahya karayolunda ise ulaşımın sağlanamadığı bildirildi. Bu yoldaki çok sayıda araç, yolun ulaşıma açılmasını bekliyor.

    BOZÜYÜK-İNEGÖL, SÖĞÜT-ESKİŞEHİR VE SÖĞÜT-BÖZÜYÜK KARAYOLLARI ULAŞIMA AÇILDI

    Yoğun kar yağışı, tipi ve maddi hasarlı trafik kazaları nedeniyle ulaşıma kapanan Bozüyük-İnegöl, Söğüt-Eskişehir ve Söğüt-Bozüyük yolları açıldı.

    Alınan bilgiye göre, Bozüyük-Kütahya karayolunda ise ulaşım kontrollü sağlanıyor.

    Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerinin tuzlama ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi. Trafik ekipleri de zinciri olmayan araçların geçişine izin vermiyor.




    Kar yağışı sonrası ulaşıma açılan yollar LİSTE Yorumları