Geyim: Dünyadaki vahşet erkeklerin eseri   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-10-2011 (12:54)   Son Mesaj: 03-10-2011 (12:54)    Cevap: 0    Gösterim: 647  

    03-10-2011

    Geyim: Dünyadaki vahşet erkeklerin eseri

    Geyim: Dünyadaki vahşet erkeklerin eseri


    Amasya'da Suluova Kaymakamlığı tarafından ''Pembe Yakalı Melekler" projesi kapsamında ilk dönem eğitimi başarıyla bitiren 20 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

    Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen Suluova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülmekte olan "Pembe Yakalı Melekler" ( Çocuk bakıcılığı) projesi ilk dönem kursiyerlerine sertifikaları verildi.
    8 Kasım - 31 Ocak tarihleri arasında yapılan ilk dönem eğitimi başarıyla bitiren 20 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

    Sertifika töreninde konuşan Suluova Kaymakam vekili ve Merzifon Kaymakamı Mehmet Fatih Geyim yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Salonda bulunan kadınların Kadınlar Günü'nü kutlayan Geyim, toplumda kadının yerinin çok daha iyi olması gerektiğini savundu.

    Geyim: ''Ben özellikle şunu da ifade etmek istiyorum; Dünya'daki bütün vahşet, Dünyada ki bütün acımasızlıklar, Dünyadaki bütün sıkıntılar aslında erkeklerin eseridir. Kadının olduğu yerde huzur vardır, Barış vardır. Kadın doğası gereği şiddete eğimli değildir, merhamete eğimlidir, bunu tüm samimiyetimle ifade ediyorum.

    O noktada merhamet timsali, bu kadar yaşam unsurlarıyla donatılmış kadınlarımızın hanımefendilerin sosyal mekanlara çıkması, ben varım diyebilmeleri, bizim insan kaynakları noktasındaki gücümüzü artıracaktır. İnsanın şerefiyle, iffetiyle çalışması asil bir olaydır. Kadının çalışma hayatına girmesi, aile geçimine bir katkı sağlayabilmesini bir gerilik, sıkıntı, ahlaki mesele veya iffetsizlik olarak görmemek gerekir.''dedi.




    Geyim: Dünyadaki vahşet erkeklerin eseri Yorumları