Ön tekerlek ölümden kurtardı / VİDEO   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-10-2011 (12:04)   Son Mesaj: 03-10-2011 (12:04)    Cevap: 0    Gösterim: 473  

    03-10-2011

    Ön tekerlek ölümden kurtardı / VİDEO

    Ön tekerlek ölümden kurtardı / VİDEO


    Bursa'da motosikletiyle karşıya geçmek isteyen bir kişi motosikletin ön tekerleği sayesinde ölümden kılpayı kurtuluyor. Motosiklet paramparça olurken sürücünün burnu bile kanamıyor.



    Bursa'da mobese kameralarına yansıyan görüntüler sürücülere adeta ders oluyor.
    Bursa'da şehrin 300'e yakın noktasına kurulan Mobese kameralarına bir çok kaza görüntüsü de yansıyor. Sürücülerin bir anlık dikkatsizliği ile meydana gelen kazaların bazıları ise adeta ibretlik. Avrupa Konseyi Bulvarı üzerinde ilerleyen otomobil bir anda kayarak tırın önüne geçti. Ancak tekrar ters dönen otomobilin sürücüsü adeta bir saniye ile ölümden dönüyor.

    ÖLÜMDEN ÖN TEKERLEĞİ KURTARDI

    Çevre Yolu Millet Mahallesi kavşağında ise meydana gelen trafik kazası kırmızı ışıkta geçmenin ne kadar tehlikeli olabileceği gösteriyor. Otomobillere yeşil yanmasına rağmen yolu ortalayan motosiklet sürücüsü meyve yüklü kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kamyonetin ön tekerleğine çarpmasıyla havada iki kez dönen motosiklet sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlatıyor.

    OTOMOBİL SAAT KULESİNE ÇIKIYOR

    Atatürk Caddesi üzerinde ise Setbaşı istikametine ilerleyen sürücünün bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek saat kulesinin önündeki çim alana çıkması ise güldürüyor. Cadde de ilerleyen sürücülerin bir anlık dikkatsizlikleri ise pahalıya mal oluyor. Yeni Yalova Yolu üzerinde meydana gelen araç yangını olayı da Mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kısa sürede olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ise yangına müdahale etti.







    Ön tekerlek ölümden kurtardı / VİDEO Yorumları