Bisikletle otomobil çarpıştı: 1 ölü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-10-2011 (11:06)   Son Mesaj: 03-10-2011 (11:06)    Cevap: 0    Gösterim: 473  

    03-10-2011

    Bisikletle otomobil çarpıştı: 1 ölü

    Bisikletle otomobil çarpıştı: 1 ölü


    Muğla'da bisiklet ile özel aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    Dalaman-Ortaca arasında bulunan Çevre Yolu"nda akşam saatlerinde bisiklet ile özel aracın çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında, kafasından ve vücudundan aldığı ağır darbe ile bir kişi hayatını kaybetti.
    istikametinden, Ortaca istikametine gitmek isteyen Cemal Poturcu, (46) döner kavşakta sol tarafa dönmek isterken, aynı yönden gelen Y.Ü. (20) idaresindeki 48 TS 485 plakalı özel araç bisikletiyle gitmek isteyen Poturcu"ya çarptı.

    Yaşanan kaza üzerine karayolunda bulunan vatandaşların 112 Acil Servis"e bildirmeleri üzerine Ortaca Devlet Hastanesi 112 Acil Servis ambulansla sağlık ekipleri olay yerine geldi. Cemal Poturcu ağır yaralı olarak Ortaca Devlet Hastanesi Acil Servisi"ne getirildi. Hastanede kalbi duran Cemal Poturcu"nun kalbini tekrar çalıştırmak için uğraşan doktorlar, Poturcu"yu hayata döndüremediler.

    Ortaca Emniyet Müdürlüğü"ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine bağlı Trafik Ekiplerinin kaza ile ilgili tuttuğu raporda sürücü Y.Ü"nün kavşağa yaklaşınca hızını düşürmediği ve dikkatsiz davranması ile kazanın meydana geldiği öğrenildi.

    Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.







    Bisikletle otomobil çarpıştı: 1 ölü Yorumları