İstanbul polisinde 03.00'te şok atama   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-10-2011 (08:57)   Son Mesaj: 03-10-2011 (08:57)    Cevap: 0    Gösterim: 435  

    03-10-2011

    İstanbul polisinde 03.00'te şok atama

    İstanbul polisinde 03.00'te şok atama


    Kamuoyunda Hrant Dink soruşturmasının “kilit ismi” olarak bilinen İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube’den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Fuat Yılmazer önceki gece 03.00'te görevden alındı.

    Kamuoyunda Hrant Dink soruşturmasının "kilit ismi" olarak bilinen İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube"den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Fuat Yılmazer görevinden alındı. Yılmazer, Tanık Koruma Şubesi ve Bomba İmha Şubesi"nden sorumlu olarak görevlendirildi

    Habertürk ve Milliyet"te yer alan habere göre İçişleri Bakanı Beşir Atalay"ın anayasa gereği seçim kararının ardından istifa etmesi ve Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal"ın milletvekili aday adaylığı için istifasıyla dalgalanan emniyet teşkilatında, önceki gün sessiz bir atama operasyonu gerçekleştirildi.

    Bir süredir kamuoyu gündeminde tartışılan isim olan ve Agos gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink"in öldürülmesinde ihmali olduğu iddia edilen istihbaratçı Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu"nun onayı doğrultusunda başka göreve kaydırıldı.

    Yılmazer, yine İstanbul Emniyeti bünyesindeki Tanık Koruma Şubesi ve Bomba İmha Şubesi"nden sorumlu olarak görevlendirildi.





    İstanbul polisinde 03.00'te şok atama Yorumları