MHP seçime rap şarkıyla giriyor İZLE   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-10-2011 (03:37)   Son Mesaj: 03-10-2011 (03:37)    Cevap: 0    Gösterim: 733  

    03-10-2011

    MHP seçime rap şarkıyla giriyor İZLE

    MHP seçime rap şarkıyla giriyor İZLE


    MHP, seçim hazırlıklarını hızlandırdı. Seçim şarkısını belirleyen parti, bir 'rap' parçada karar kaldı. Arabesk müziğe ilgisiyle bilinen Genel Başkan Devlet Bahçeli de rap tarzındaki şarkıyı beğendi.



    Dün, seçmenlerle partisinin etkileşimini artırmak için "444 6 647 (MHP)'' numaralı çağrı merkezini devreye sokan Bahçeli, "Televizyonlardaki propaganda usullerine uygun tarzda çalışmalar yapılmaktadır." diyerek genç nüfusun önemine dikkat çekti. 18-25 yaş aralığındaki nüfusun 9,5 milyonu aştığını belirten MHP lideri, "Bu 9,5 milyona hitap edebilecek bazı faaliyetler de arkadaşlar düşünmüşler ve moda olan rap müziğini uygulamışlar. Ben de çok beğendim. Rap şarkının aynı zamanda içeriği de çok güzel. Seçim mesajlarını da veriyor, artık ona 'siyasi rap' veya 'seçim rapı' diyebiliriz.'' ifadelerini kullandı. Bir gazetecinin, "Dinlediğiniz bir tür mü?'' sorusuna, "Dinliyorum tabii, bunu da dinliyorum.'' cevabını verdi. Bahçeli'nin en beğendiği sanatçının Ferdi Tayfur olduğu biliniyor.
    Bahçeli, daha sonra MHP Merkez Yönetim Kurulu ve İl Başkanları toplantılarının ardından yaptığı yazılı açıklamada, milletvekili adaylarının merkez yoklaması usulüyle belirlenmesine karar verildiğini belirtti. MHP'de aday adaylığı başvurusu süresi 14 Mart'ta başlayıp 21 Mart'ta sona erecek.



    ZAMAN




    MHP seçime rap şarkıyla giriyor İZLE Yorumları