'Kolpaçino Bomba'nın galası yapıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-10-2011 (00:58)   Son Mesaj: 03-10-2011 (00:58)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    03-10-2011

    'Kolpaçino Bomba'nın galası yapıldı

    'Kolpaçino Bomba'nın galası yapıldı


    ''Kolpaçino'' filminin devamı niteliğindeki ''Kolpaçino Bomba''nın galası yapıldı.

    Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki galaya filmin yönetmen ve oyuncusu Şafak Sezer ile diğer oyuncular Aydemir Akbaş, Arzu Yanardağ, Ferdi Merter ve Ali Kaptanlar da katıldı.
    Film gösteriminden önce açıklama yapan Şafak Sezer, filmin 90 dakikalık Fenerbahçe-Galatasaray derbisi gibi izleyicilere keyif vereceğini belirterek, ''Ailelerin 90 dakika güzel vakit geçirebilecekleri eğlenceli bir film olduğuna inanıyoruz. Filme konulan yaş sınırı da kaldırıldı. Filme 7 yaşından itibaren bütün çocuklar aileleriyle gelebilir'' diye konuştu.

    Filmin başrol oyuncularından Aydemir Akbaş da sağlık sorunlarına rağmen filmi tamamladığını kaydederek, ''Biz film yapmazsak hasta oluruz. Oynadıkça kendimize geldik. Filmin 1,5 milyon kişi tarafından izlenmesini bekliyoruz'' dedi.

    ''Kolpaçino'' serisinin yeni filmi, zengin bir ailenin çocuğu olan Özgür'ün kendisinden yeni çıkaracağı albüm için destek isteyen sevgilisi Şale tarafından şantaja uğraması üzerine gelişen komik olayları konu alıyor.

    Görüntü yönetmenliğini Kamil Çetin'in yaptığı, müzikleri İskender Paydaş tarafından hazırlanan ''Kolpaçino Bomba'', 11 Martta vizyona girecek.




    'Kolpaçino Bomba'nın galası yapıldı Yorumları