İzmir'de avukata silahlı saldırı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-09-2011 (19:04)   Son Mesaj: 03-09-2011 (19:04)    Cevap: 0    Gösterim: 579  

    03-09-2011

    İzmir'de avukata silahlı saldırı

    İzmir'de avukata silahlı saldırı


    İzmir'de, ''Anafor'' davasının tutuksuz sanıklarından avukat Mürsel Ünlü tabancayla vurularak yaralandı.

    Alınan bilgiye göre, İzmir Barosu avukatlarından Mürsel Ünlü'ye (45), Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki yazıhanesinin önünde kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından silahla ateş açıldı.
    Bacaklarına isabet eden üç kurşunla yaralanan Ünlü, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Zanlının arandığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    İzmir'de 2004 yılında kaybolan ve 2009'un Ağustos ayında polisin yaptığı operasyonda kemikleri bulunan iş adamı Sezai Rahmi Özden'in ailesinin bir dönem avukatlığını yapan Mürsel Ünlü, organize suç örgütüne yönelik düzenlenen ''Anafor'' operasyonu kapsamında da tutuksuz olarak yargılanıyor.

    ''Anafor'' operasyonuna ilişkin davada, ikisi tutuklu toplam 176 sanıklı iddianamede, Ahmet Tekin Baykal'ın, Veli Küçük ile bağlantılı olarak suç örgütü kurduğu, ''Çerkez İbrahim'' olarak bilinen İbrahim Çiftçi'nin öldürülmesiyle suç dünyasında doğan boşluğu doldurmaya çalıştığı öne sürülüyor.




    İzmir'de avukata silahlı saldırı Yorumları