Otomobil köprüden uçtu: 6 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (19:08)   Son Mesaj: 03-09-2011 (19:08)    Cevap: 0    Gösterim: 567  

    03-09-2011

    Otomobil köprüden uçtu: 6 yaralı

    Otomobil köprüden uçtu: 6 yaralı


    Adıyaman'ın Gerger ilçesinde otomobilin köprüden uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır toplam 6 kişi yaralandı.

    Selahattin Korkmaz yönetimindeki 34 KFF 47 plakalı otomobil, Gerger Üçkaya köyü mevkisinde direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu Nırran Köprüsü'nden aşağı uçtu. Kazada, sürücü Selahattin Korkmaz, Eşi Gönül Korkmaz ve kızları Selanur Korkmaz ile Muhammet Memi, Saydan Memi ve Hasan Memi yaralandı. Kaza sonrası Kahta, Gerger ve Karadut'tan ambulanslar olay yerine intikal etti.
    Kaza yaralanan Muhammet Memi, Saydan Memi ve Hasan Memi olay yerine giden ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan ve yolda kalbi durduktan sonra sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahaleyle hayata tekrar döndürülen Gönül Korkmaz ise eşi Selahattin Korkmaz ve kızı Selanur Korkmaz'la birlikte bir başka ambulans tarafından yoldan alınarak Adıyaman Devlet Hastanesine götürüldü.

    Kahta Devlet Hastanesine sevk edilen yaralıların durumunun iyi olduğu ifade edilirken Adıyaman Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Gönül Korkmaz'ın durumunun ağır olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi.






    Otomobil köprüden uçtu: 6 yaralı Yorumları