Kar milletvekillerini de vurdu!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (17:38)   Son Mesaj: 03-09-2011 (17:38)    Cevap: 0    Gösterim: 539  

    03-09-2011

    Kar milletvekillerini de vurdu!

    Kar milletvekillerini de vurdu!


    Ankara’daki yoğun kar yağışı Meclis’i de etkiledi. Tavanlardan akan su nedeniyle Meclis koridorlarına kovalar yerleştirildi. Dün akşam vekillerin bir bölümü evlerine yürüyerek saatler sonra ulaşabildi.

    Ankara"da dün başlayan kar milletvekillerini de etkiledi. Meclis Genel Kurul"u dün akşam saat 19.13"te kapandı. Milletvekillerin bir bölümü kendi arabalarıyla yola çıktı, bir kısmı taksiye binerken bir kısmı da yürüyerek evlerine ulaşabildi.
    -ARAÇ ÇIKMAYINCA, YÜRÜDÜLER-

    Dikmen tarafına arabaların çıkmaması üzerine CHP Adana Milletvekili Hulusi Güvel, AKP İstanbul Milletvekili Alaattin Büyükkaya ile birlikte yürüdü. İki komşu vekil 1 saat 15 dakika da evlerine ulaşabildi.

    CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan da taksi ile 2.5 saatte Çukurambar"a gitti. CHP Balıkesir Milletvekili Ergün Aydoğan"da Emek"teki evine 1.5 saatte vardı.

    -VEKİLLER MİNİBÜSLE GİTTİ-

    Araç bulamayan bazı vekiller de TBMM Başkanlığı"ndan kendilerine araç vermesini istedi. TBMM"nin tahsis ettiği minibüsle CHP"li Ahmet Ersin, Ahmet Tan ve Hüseyin Ünsal"da Yıldız"a 3 saatte gidebildiler.

    -VEKİLLER YOLDAN YOLCU ALDI-

    ANKA"nın sorularını yanıtlayan Ahmet Ersin, "Minibüse bindik, yoldan da yolcu aldık. Vatandaşlar yolda perişandı. Alabildiğimiz kadar yolcuyu aldık ve götürdük. Ancak evimize 3 saatte ulaşabildik" dedi.




    Kar milletvekillerini de vurdu! Yorumları