Eşini sevgilisine öldürttüren kadına müebbet   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-09-2011 (17:04)   Son Mesaj: 12-14-2014 (02:13)    Cevap: 1    Gösterim: 817  

    03-09-2011

    Eşini sevgilisine öldürttüren kadına müebbet

    Eşini sevgilisine öldürttüren kadına müebbet


    Kocaeli'de eski eşini sevgilisine öldürttüğü öne sürülen Sevil Kurallı ile sevgilisi Emrullah Talşık müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

    Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Sevil Kurallı ve Emrullah Talşık ile avukatları Gamze Uslu Kılıç ve Süleyman Dirin katıldı.
    Duruşmada söz alan Kurallı'nın avukatı Dirin, sanık Emrullah Talşık'ın cinayeti planlayarak işlediğini, müvekkilinin bu planla ilgisinin bulunmadığını öne sürerek, Kurallı'nın beraatini talep etti.

    Sanık Talşık ise mahkemede samimi olarak doğruları söylediğini ifade ederek, Kurallı'nın ''Cinayetle bir ilgisinin olmadığı'' şeklindeki iddialarının asılsız olduğunu öne sürdü.

    Son sözü sorulan diğer sanık Kurallı ise beraatini talep etti.

    Verilen aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, iki sanığı da ''tasarlayarak adam öldürmek ve öldürmeye azmettirmek'' suçlarından müebbet hapis cezasına çarptırdı.

    Cumhuriyet Savcısı Şerafettin Özdemir'in hazırladığı iddianamede sanık Kurallı'nın eski eşi Savaş Ermiş'i öldürmesi konusunda sevgilisi Emrullah Talşık ile plan yaptıkları, Talşık'ın 21 Aralık 2006'da Antalya'dan Kocaeli'ye gelerek Ermiş'i bıçakla öldürdüğü belirtiliyordu.




    Eşini sevgilisine öldürttüren kadına müebbet Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  12-14-2014, 02:13

    → Eşini sevgilisine öldürttüren kadına müebbet


    Alıntı:
    sevil kuralli-Eşini sevgilisine öldürttüren kadına müebbet

    Boyle kadinlari ve bunun gibi canileri ibret aleme ipte sallandirmak lazim o ananin ici yaniyor atesi atti icine ne istedin sucsuz insanlardan canavar ruhlu kadinSeri katil gibi insanlari oldurmus alismis canavar gerci ne sifatla adlandirilir size birakiyorum
    Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir
    ayperi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) ayperi Ziyaretci