Yeni bakana Gökçek'i şikayet etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-09-2011 (16:36)   Son Mesaj: 03-09-2011 (16:36)    Cevap: 0    Gösterim: 492  

    03-09-2011

    Yeni bakana Gökçek'i şikayet etti

    Yeni bakana Gökçek'i şikayet etti


    DSP İstanbul Milletvekili Ayşe Jale Ağırbaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin tuzlama ve küreme çalışmasında yetersiz kalmasından ötürü Melih Gökçek’i İçişleri Bakanı Osman Güneş’e şikayet etti.

    DSP İstanbul Milletvekili Ayşe Jale Ağırbaş, TBMM Başkanlığı"na, İçişleri Bakanı Osman Güneş"in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. Kar yağışının Ankara"da yaşamı felç ettiğini ifade eden Ağırbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek"i şikayet ederek, şöyle dedi:
    "Meteorolojinin kar yağışı uyarısına rağmen Ankara Büyükşehir Belediyesi gereken tedbirleri almamış birçok ana arterde ve caddelerde trafik durmuş, toplu taşım araçları çalışamaz hale gelmiştir. Vatandaşlar yollarda mahsur kalmış, evlerine kilometrelerce yol yürüyerek ulaşabilmişlerdir."

    -"YÖNETİCİLERİN BASİRETSİZLİĞİ Mİ SÖZ KONUSU?"-

    Meteorolojinin uyarılarına rağmen Ankara"da kar yağışına karşı gereken tedbirlerin neden alınmadığını merak eden Ağırbaş, şu sorulara yanıt istedi:

    "Ankara"da ilgili birimler arasında koordinasyon eksikliği mi bulunmaktadır?

    Ankara Büyükşehir Belediyesi"nin tuzlama ve küreme çalışmasında yetersiz kalmasının sebebi nedir? Araç ve ekipman konusunda belediyenin herhangi bir sıkıntısı mı bulunmaktadır yoksa yöneticilerin basiretsizliği mi söz konusudur?

    Türkiye"nin başkentinde hayatı durma noktasına getiren, vatandaşları çileden çıkaran bu türden bir tabloyla tekrar karşılaşmamak için ne gibi tedbirler alınması öngörülmektedir?"




    Yeni bakana Gökçek'i şikayet etti Yorumları